Actueel

Het jaar 2021 voor mijn blog

Zo 2021 is voorbij, de eerste blogs zijn alweer gepost en de eerste rare zoekterm heb ik ook alweer binnen. Het is tijd om terug te kijken om mijn blogjaar 2021.

Was 2021 een slecht blogjaar?
In veel opzichten was 2021 een uitdaging en werd er echt wel eens een aanslag op mijn creativiteit gedaan. Aanslag ja, waar ik normaal dagjes weg ga en daar zeker 2 blogposts aan overhoud, had ik nu amper dagjes weg. Dat merkte ik ook aan de bloggers om mij heen dus slecht is het jaar niet, lastig wel.

Best gelezen artikel van 2021?
Ik ben erdoor verguisd maar het best gelezen artikel van dit jaar is, is het vaccinatiebewijs de nieuwe Jodenster. Een snoeiharde blog met bijbehorende titel omdat ik het afschuwelijk vind wat er in andere landen gebeurd. Hoe durven die landen in te voeren dat je zonder vaccinatie nergens meer mag komen?! Zeker nu onze lockdown en de oplopende cijfers ook in omringende landen maar weer eens bewijzen dat daar het probleem niet ligt. Soms zijn alleen harde woorden genoeg om duidelijk te maken waarvoor je staat en gezien de cijfers en de nog steeds dagelijkse bezoeken heb ik wel wat mensen wakker geschut.

Dat de blog waarom corona niet te vergelijken is met de Tweede Wereldoorlog kort volgt qua best gelezen artikelen is dan wel weer ironisch. Let wel ik lees dagelijks over WO2 laat vooral de mensen met echte stemmen in dit land hun waffel houden en opstaan voor gerechtigheid in plaats van onzin te verkondigen.

Ook de leukste feiten over Pasen en het kortgeleden geplaatste kerst sarcasme doen het goed.

Slechtst gelezen?
Mijn boekentag werd wel gelezen maar niet zo lekker ingevuld. De link staat in het menu onder mijn logo en de vragen bekijk je hier om meteen in te vullen: De vragen van de boekentiktag.

Achterlijke zoektermen:
kinderarbeid inktpatronen ->echt geen idee
recht om niet bereikbaar te zijn-> duurde even maar ik schreef er een blog over in 2019
knabbelig -> ik word vaak op knabbelig gevonden staat bij een foto van een schaap die zachtjes in mijn broek beet.
prijs verlaagd na aankoop bolcom -> prijsfluctuaties oftewel de prijzen verhogen om je te naaien kudbedrijf.
Is corona flauwekul -> het woord flauwekul komt niet op mijn blog voor. Maar als je bij mij terecht komt voor dat soort info dan gaat er echt iets mis.
sheschanginglanes -> heel vreemd dit
willys jeep opknapper – fijn verder zoeken
levenskenmerken kat – als het zeikt om eten doet ‘ie het nog

Favoriete blogposts:
Met rellen krijg je Nederland niet verslagen, over de naweeën van de rellen in Den Bosch.
We zullen rijden over de Bevrijdingsdag en defilé van Eindhoven die wederom niet door ging.
We reden een rit in de avond en genoten van het licht en de natuur.

Meeste unieke reacties op 1 blogposts:
43 zonder (mijn) weder reacties.

Drukstbezochte dag:
11 april, geen idee waarom maar het was druk.

Mijn drie grootste stalkers:
Rietepietz, Nicky en Karel.

Nieuw dit jaar:
-Een door mij geschreven blogpost over de kat die naar de dierentuin ging werd gepubliceerd in een blad.
-Ik veranderde van best wel bordje en begon dat gekke ding mee te sjouwen onder andere mee naar het strand en de overstromingen in Limburg.
-Ik begon aan een tweede insta speciaal voor boeken en die doekte ik ook weer op. Mede dankzij de energieslurpende insta app en diezelfde insta die mijn account blokkeerde omdat ik het via een andere app probeerde. Tot daar zo erg niet ik krijg geen hypo van een dag geen insta, ware het niet dat het een week duurde dikke doei dan. Deel nu mijn boeken weer gewoon en hou het bij mijn oude insta om af en toe een foto te delen.

En hoe was jullie blogjaar?