Fotoserie: De zon scheen in Heusden

Fotoserie: De zon scheen in Heusden

Fotoserie: De zon scheen in Heusden

Op een prima eindje toeren van hier ligt vesting Heusden een mooi wederopgebouwd dorp waar we graag komen. We rijden er wel vaker heen, de laatste keer druppelde de regen gestaag in mijn nek terwijl ik boeken uitzocht en daarvoor fotografeerde ik de schapen op het bastion net voor de bui losbarstte. Maar nu scheen de zon en die bleef ook schijnen. Let wel het was 1 januari en ik wilde zoals altijd het jaar goed beginnen. Lekker een paar kilometer rondwandelen en ach ik ben er toch ook nog wat foto’s maken. Fotoserie: De zon scheen in Heusden.

 

31 thoughts on “Fotoserie: De zon scheen in Heusden

 1. Fijne serie met vooral de hooffoto op een verdiende bovenste plaats. Alsof de tijd stil is blijven staan

 2. Als de zon schijnt ziet alles er mooier uit… Al is Heusden altijd mooi…

 3. Mooie fotoserie, vooral die foto van dat doorkijkje! Heusden kende ik alleen qua naam, maar het is duidelijk een stadje waar ik mij prima zal vermaken.

 4. Geweldig, die brug. Ik hoop zo dat dat soort bruggen nooit uit het straatbeeld gaan verdwijnen, maar ik vrees dat dat wel gaat gebeuren…

 5. Schitterende foto’s heb je gemaakt, heel sfeervol en fraaie plekken. Daar loop je denk ik voor je plezier!

 6. Paar jaar geleden op doorreis naar het noorden eens geweest en uitgebreid bezocht. We spoelden er zowat van de straat, maar merkten welk op dat dit een leuk plaatjes is met mooie geschiedenis. Bij mooi weer gaan we daar zeker nog naar terug. Deze foto’s helpen om dat idee in te vullen….

 7. Laat de zon maar veel schijnen zodat wij van je mooie plaatjes kunnen genieten.

 8. Gelukkig schijnt de zon op meer plekken. Mooie reeks. Het verlangt naar meer zonneschijn. Die herenhuizen vermoeden eerder een stad.

 9. Weer zo’n echt gezellig dorpje. en wat een zonnige dag troffen jullie. Die nederlandse bruggetjes vind ik altijd schilderachtig

 10. Dat is een prachtige omgeving, opgevrolijkt door wat zon en een goed humeur. Hans

 11. Heusden ken ik eigenlijk alleen van naam, ik ben er nog nooit geweest. Ziet er wel mooi uit daar.

  Love as always
  dimario

 12. Jaloers op die zon! Mooie foto’s van weer zo’n Nederlands pareltje!

 13. Mooie plek. De laatste keer dat ik er was, was onze vriendenclub nog compleet. Topdag gehad. Helaas is er een hap uit die club, zo gaat het leven. Maar met jouw foto’s kwam die dag weer even tot leven.

 14. Wat een sfeervol dorpje en je bracht het ook prachtig in beeld hoor. Bedankt voor deze mooie kennismaking met Heusden. Wist je trouwens dat er in België ook een dorp is dat Heusden heet :-)

 15. een heel mooi stadje inderdaad , en jij hebt dat ook heel mooi in beeld gebracht

 16. Heusden en een zonnetje, een camera, Frans en goeie luim – dat levert mooie plaatjes op.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top