Met mijn blog in een blad
Bloggen,  Publicatie

Met mijn blog in een blad

Het was nog 2020 toen ik kort na elkaar twee e-mails kreeg over mijn blog. Beide gingen over het gebruik van een foto en 1 daarvan zelfs over het gebruik van een blogpost. Hoewel ik zeker niet aan alles meewerk en nooit aan commerciële onbetaalde zaken, vond ik deze twee wel leuk en besloot mee te werken.

De eerste e-mail was van het blad Duin. Duin is het blad van de Stichting Duinbehoud en zij mailde mij omdat ze op zoek waren naar een foto van de Waalsdorpervlakte waar ik jaren geleden een blog over schreef. In het stuk komt niet alleen de Waalsdopervlakte aan bod maar wordt in het algemeen over begraven in het duin gesproken. Ook de Waalsdorpervlakte komt aan bod. Wat zeer goed weergeeft hoe breed het blad is.

De tweede mail die ik kreeg was zo mogelijk nog leuker. Eén van de redacteuren van Felikat Magazine wilde graag de tekst en foto van een blogpost van mij publiceren. Felikat is geen onbekende van mij, met een opleiding MBO Dierverzorger heb ik wel eens een kattenshow bezocht. Felikat is ook de oudste kattenvereniging van Nederland en brengt 4 keer per jaar een magazine uit. En tot mijn vreugd staat mijn herziene blogtekst over Sukkel de Dierentuinkat van Zooparc Overloon in het decembernummer van vorig jaar. Helaas sloop er wel een foutje in die onderaan in het klein weer goedgemaakt werd.

38 reacties