Met mijn blog in een blad

Met mijn blog in een blad

Met mijn blog in een blad

Het was nog 2020 toen ik kort na elkaar twee e-mails kreeg over mijn blog. Beide gingen over het gebruik van een foto en 1 daarvan zelfs over het gebruik van een blogpost. Hoewel ik zeker niet aan alles meewerk en nooit aan commerciële onbetaalde zaken, vond ik deze twee wel leuk en besloot mee te werken.

De eerste e-mail was van het blad Duin. Duin is het blad van de Stichting Duinbehoud en zij mailde mij omdat ze op zoek waren naar een foto van de Waalsdorpervlakte waar ik jaren geleden een blog over schreef. In het stuk komt niet alleen de Waalsdopervlakte aan bod maar wordt in het algemeen over begraven in het duin gesproken. Ook de Waalsdorpervlakte komt aan bod. Wat zeer goed weergeeft hoe breed het blad is.

De tweede mail die ik kreeg was zo mogelijk nog leuker. Eén van de redacteuren van Felikat Magazine wilde graag de tekst en foto van een blogpost van mij publiceren. Felikat is geen onbekende van mij, met een opleiding MBO Dierverzorger heb ik wel eens een kattenshow bezocht. Felikat is ook de oudste kattenvereniging van Nederland en brengt 4 keer per jaar een magazine uit. En tot mijn vreugd staat mijn herziene blogtekst over Sukkel de Dierentuinkat van Zooparc Overloon in het decembernummer van vorig jaar. Helaas sloop er wel een foutje in die onderaan in het klein weer goedgemaakt werd.

38 thoughts on “Met mijn blog in een blad

  1. Dát zijn de leuke dingen in het leven. Een dikke dubbele felicitatie! Hier mag je heel trots op zijn.

  2. Hoop dat ze als waardering voor je medewerking je een blad met gebruikte foto’s hebben toegestuurd. Hans

  3. van die oudjes nog 5 in gebruik las ik , de rest die er zijn , zijn nieuwer
    leuk dat die man dat zo deed voor zijn mini biblotheek :)

  4. Ik vind het een hele waardering als ze je weten te vinden en het vragen. Vaak zie ik foto’s die gewoon gestolen zijn..

  5. Leuk, zulke onverwachte blijken van waardering. Zo heb je extra eer van je werk!

  6. dat is een hele eer zou ik zeggen
    ja duinbehoud is zeer belangrijk , ik ken een eindje waar het maar 1 rij breed is , nou je kan je voorstellen wat er gebeurd als dat weg is pppfffttt

Comments are closed.

Back To Top