Hola! En welkom op mijn blog.
Ik ben Liesbeth en ben de gastvrouw van deze site. Ik ben geboren in Vlaardingen en gezegend met liters Rotterdams bloed. Ondanks mijn grote liefde voor deze stad woon ik in de buurt van Eindhoven in een dorpje. Ik woon samen met mijn vriend Frans en 4 katten, waaronder mijn Prinselijke kater Doezel die ook zijn plek heeft op mijn blog.
Naast mijn teksten, ben ik graag onderweg om ergens foto’s te gaan maken. Alle foto’s op mijn website zijn van mij en mogen zonder toestemming niet gebruikt worden. Mijn teksten trouwens ook niet. Naast fotograferen heb ik een grote interesse in de Tweede Wereldoorlog, fiets en lees ik veel, ben ik pro natuur en groen, bezoek ik graag kringloopwinkels, dierentuinen, musea en ben daarnaast graag onderweg. Naar het volgende blogonderwerp, naar een nieuwe foto locatie en dat met de fiets, Vitara of Willys jeep.

Ik ben direct, eerlijk en schrijf over wat me opvalt, van mensen in het wild tot aan burgerlijk gemuts, ik heb mijn eigen kijk op dingen en mensen en werk daarnaast niet samen met commerciële partijen. Daarnaast zijn een aantal blogposts beveiligd met een wachtwoord. Ik vraag bevriende bloggers de normale weg te bewandelen om dat wachtwoord te verkrijgen.

Welkom op mijn blog, welkom op Liesbethblogt.nl.