Blijigheden 6
Blijigheden

Blijigheden 6

Waarschuwing, deze blogpost gaat een hoog kittengehalte hebben.

Bijna nieuw boek uit 2020 vinden in een minibieb die geen boeken terug wil. En dezelfde minibieb die via Fakebook boeken laat zien en een boek voor mij reserveert!

Mickey die hikt.

De supermarkt inlopen en zin hebben in karnemelk en een pak voor 25 cent van de vernietiging mogen redden. Sowieso vind ik dat het leukste doosje van Lidl.

Ook al brood van gisteren voor 25 cent gekocht.

Knikkeren met Mickey

Zonnebloemen die ik zelf gekweekt heb. Of nouja ik heb gewoon een paar zonnepitten uit het vogelzaad in een potje geprakt met een ‘we zien wel’. Nou ‘we zien wels’ zijn langer dan ik.

Mickey voor het eerst mogen aaien en zijn spingeluidje horen

Op zoek naar nog een curver in de kringloop en niks vinden en na een rondje boeken nog eens langs het rek komen en een knalgele curver op wielen vinden.

Kittenvacht(L)

Het Perfecte Plaatje wat weer begonnen is.

TV kijken en ondertussen met Mickey stoeien.

Een reep chocola uit een 25 cent doosje van Lidl vissen, echt te lekker die chocola.

De nieuwe van Thomas Bergersen

Dat Doezel na 3 weken eindelijk weer ‘Kusje Doesje’ komt doen, oftewel een kopstoot komt geven.

Met Willys door de McDrive voor een ijsje.

Een boek krijgen wat niet alleen het eerste deel maar de hele omnibus blijkt te zijn, van een lieve griet die aan me dacht.

Bol Mickey buikje, serieus schattig als hij gegeten heeft.

Vliegenzwammen(L)

Gateauxkoeken vinden bij Delhaize, zo blij mee zo lekker en daar standaard in het assortiment. Serieus vreemde blikken met m’n zes pakken bij de kassa.

Uit de badkamer komen en zien dat Mickey zit te wachten en een knikker ‘speelt’.

Denken dat je 4 dozen oorlogsboeken gaat halen en het er iets meer zijn. Als in 8, arme Willys maar hé in stijl ophalen heet dat. Zóveel boeken op mijn nog te lezen lijst nu.

Maria en Mickey die met elkaar spelen. Krijgertje, tikkertje, verstoppertje en overschieten. Het eindigt meestal met een blaasspel.

Nieuwe minibiebs ontdekken.

Een boek kunnen verkopen uit de regendoos voor 10 euro aan een snelle beslisser en binnen een uur het boek betaald op de post doen. Dat de verzending 50 cent duurder was vond ik geen ramp, maar de koper maakte vervolgens nog 50 cent over. Ze bestaan echt, de fijne kopers op Marktplaats.

Whiskas die 4 muizen stuurt omdat Mickey de eerste kapot gespeeld heeft.

Een zonnige zaterdagmiddag gebruiken voor een rondje fietsen, mooi licht, mooi weer, thuiskomen lekker douchen en meteen aan tafel kunnen.

40 reacties