Blijigheden 10; boeken, platenspeler en zon!
Blijigheden

Blijigheden 10; boeken, platenspeler en zon!

Zo weinig blijigheden als ik plaats lijkt het net of ik nooit fijne dingen meemaak. Wees gerust iedereen heeft gezeik en ik geniet wel degelijk van de fijne dingen. Zoals dat stapeltje boeken wat eens niet voor mijn eigen collectie is (haha 3 wel maar goed) maar van de kringloop kwam die de boeken in het oud papier ging doen omdat ze niet zo mooi waren. Lekker door alle dozen mogen snuffelen en de meeste al in minibiebs gestopt.

Hier schaamteloze reclame voor de kringloopwinkel in Best die minibiebs steunt.

De nieuwe smeerkaas van Lidl die uit Woerden komt en toevallig staat daar maar 1 smeerkaasfabriek de nieuwe smeerkaas van Lidl komt van ERU! Mmmmmm!

Een goede knipbeurt door een hele goede kapster heerlijk kort haar!

Vriendjelief die me helpt met foto’s maken aangeven mee sjouwen en vasthouden als ik op een kruk balanceer. En dan net voor de bui klaar zijn.

Enkelsokjes in bed
Pyjama op de kachel
dekbed op kachel werkt ook.
Gevoerde sokken van action
Warmte is het wel want heel leuk die zon, maar vannacht was het gewoon -1.

Vriendjelief die wederom mijn platenspeler weet te fixen tis zo’n prutding dat ik zelfs kan zien dat het prutkwaliteit is. Helaas vind ik het wel een heel mooi ding en geniet ik er elk moment van dus wederom blij dat de platenspeler het gewoon (weer) doet.

De gratis reep chocola van Lidl heel heel erg vies echt niet proberen gevaarlijk vies.

Binnenhuisbroek, Vlaams is ook een mooie taal.

Het burengerucht seizoen beginnen met The Final Countdown.

Buiten zitten in de tuin en naar bloeiende bloemen kijken. Kweenie wat zij eten maar zolang ik dode bloempjes pluk maken zij nieuwe knopjes die ook nog uitkomen. Intense liefde voor primula’s hier, agossie is je pot volgelopen? Leeggieten en daags erna bloeit het nieuwe knoppie al. Topdingen wil de tuin er vol mee.

25 reacties