Fotoserie: De eerste bloesem

Fotoserie: De eerste bloesem

Elk jaar kijk ik uit naar de eerste bloesem. Zeker als de maand januari zoals elk jaar en dit jaar voorop, erg lang duurde en teveel regen bevatte. Ik pleit niet voor sneeuw, maar zoveel regen is zelfs voor de natuur niet goed. Des temeer genoot ik van de ontluikende bloesem met prachtig blauwe lucht en misschien straalde ik wel iets uit, want is die vlinder nou geen cadeautje? Fotoserie: De eerste bloesem.

25 reacties

 1. Mooie serie. Die vlinder is mooi, maar die bij vind ik zo mogelijk nog mooier.
  In onze tuin staat de prunus intussen ook in een roze bloesemtooi. Ik wacht nog op wat minder wind voor de foto’s.

 2. Prachtig al die bloesem en andere bloemen na zo’n grijze sombere winter.

 3. Zulke wolk met bloesems maakt mensen gelukkig en sommige geuren ook erg lekker.
  Het was het wachten waard.

 4. Ik heb ze nog niet gezien.. of tenminste niet dat ik weet, ik ga er morgen op letten.

  Love As always
  Dimario

 5. Mooi! Grappig ieder jaar weer te zien dat bij jullie in het zuiden de natuur zeker een week voorloopt op de onze. We hébben wel al voorzichtige bloesems, maar zulke als die jij prachtig gefotografeerd hebt nog niet.

 6. Een echte winter hebben we niet gehad. Eerder een lange herfst. De eerste bloesems zijn er ondertussen en zowel mens als de natuur herleven.

Reacties zijn gesloten.