Blijdigheden 8: keigrote klaprozen en meer
Blijigheden

Blijdigheden 8: keigrote klaprozen en meer

Was een rondje aan het fietsen toen ik de enorme klaprozen aan de oever van de Dommel in Son en Breugel aantrof. Ik hou wel van dat soort onverwachte kunstuitingen want dat waren dit. Een lokale decor organisatie had tijd over doordat carnaval niet doorging en maakte van foam deze klaprozen. Stiekem hoopte ik dat dit een verwijzing was naar de Eerste- en Tweede Wereldoorlog en het gedicht In Flanders Field, met 4 en 5 mei toen nog in het verschiet. Het bleek allemaal niet maar dat maakt deze 100 2 tot drie meter hoge poppy’s nog steeds een leuke verrassing.

Gratis bloemetjes krijgen van het Goed in Best.

Dat bestellen bij Alie van 1 juli opeens zo leuk niet meer is. Eindelijk is het klaar met zogenaamd goedkope troep bestellen zonder EU certificering, die vreselijk snel kapot gaat en alleen Oeigoeren bezig houdt en China rijk maakt.

Doezel die naast mijn laptop komt liggen omdat hij bij me wil zijn of omdat de laptop zo lekker warm blaast. Gevolgd door Mickey die in het doosje op het bed komt liggen. En een half uur later zacht gespin horen en Maria zien die ook op bed is komen liggen.

Twee dozen gratis boeken ophalen van mooie kwaliteit en dan ook nog 11 boeken die ik wil lezen vinden.

Bijna elke dag gevonden worden met mijn blogs over minibiebs.

Vriendjelief die kleding repareert van losse naadjes tot nieuw elastiek.

De door Frans gemaakte tuinbank die geverfd is en ’s middags in de schaduw staat.

De potten stoofvlees van Belgische Lidl. Ik vermoed dat er nu wat geshockeerd gemopper is, dat het het echt niet kan overtreffen en nog iets over gierige luie Hollander. Ja toch smaakt het me heel erg goed.

Gratis Oreo’s van Lidl. Niet mijn koekje maar ze zijn wel op. En gratis Calvé pindakaas ook van Lidl mmmmm! En helaas niet gratis maar wel erg lekker appeltaartje jup ook van Lidl.

Dat Orientalis Heilig Landstichting weer open is.

M’n boekenkast zo heerlijk om in mijn eigen kast te kunnen snuffelen!

Mickey die over de rand van het bed kijkt of ik al wakker ben. Niet vast te leggen hoe schattig.

Verpakking kattenstickies waarbij er 1 extra inzit.

Mickey die niet binnen wil omdat hij een egel ziet.

Buiten kunnen zitten ondanks de noordenwind en de buren leren wat goede muziek is. Binnenkort staat dat pareltje in een blog met nieuwe muziek.

Dat iemand 125 kilometer komt rijden om een boek op te halen en een hele bijzondere gozer blijkt te zijn. Met liefde nog meer boeken meegegeven!

Toevallig naar buiten lopen, de wolken zien en de was net voor een bui binnenhalen.

27 reacties