Blijigheden 9; soep, vliegenzwammen en meer

Blijigheden 9; soep, vliegenzwammen en meer

Met weer als dit buiten is een beetje blijigheid wel lekker net zoals de pompoensoep die Vriendjelief en ik gemaakt hebben. Ja beide want ik heb de halve pompoen getjopt en ook voor de andere ingrediënten betaald.

De buurkindjes die twee courgettes komen ruilen voor ijsjes #goeiedeal!

Een flinke doos prachtige en nieuwe boeken aangeboden krijgen en er meer dan 10 uithalen om zelf te lezen en er ook nog heel gericht weg van kunnen geven.

Naar de Lidl gaan en niet weten of het pizza of shoarma moet worden en dan voor die prijs die pizza’s vinden.

Na jaren en jaren zoeken eindelijk de elpee van A Bridge too Far vinden en die ook nog voor een hele fijne prijs kunnen kopen. Edit: De film kijk ik zeker 8 keer per jaar.

Dat er weer mattetaartjes zijn!

Vliegenzwammen

Even een boek met mooie avondlucht fotograferen en opeens met drie katten aan de wandel zijn.

Barbapappa op tv vet jeugdsentiment

Happy Nuts de naam klopt.

Zowel Mickey als Maria die in het kattenkruid chillen.

Gebraden kip en kiprollade van Lidl.

De late herfst van dit jaar.

Zowaar eens wat kleding vinden die mooi zit, niet smerig duur is en ook nog goed blijft na het wassen. Het moet niet gekker worden.

27 reacties

 1. Zo’n mooie paddenstoelen zijn hier niet te zien of te vinden… De pompoensoep echter werd hier ook al een paar keer opgediend tijdens de herfst. Heerlijk!

 2. Vooral die laatste heeft mij dit jaar veel plezier bezorgd. Eindelijk weer “gewoon passende” kleding, waar je niet als een worst in beknelt zit en een roklengte net onder je navel. ;-)

 3. Een dampende kom pompoensoep maakt mijn dag ook goed.
  Hier ook alleen maar positieve dingen te lezen .Dat maakt donkere dagen goed en leesvoer hebt je genoeg om de winter door te komen.

 4. Haha jullie hebben een raar taaltje. Blijigheden en getsopt . Voor dat laatste zie ik je de schil van de pompoen wegknikkeren 😀 of nog leuker 😂. Pompoensoep lekker! Boeken je vond ze weer en de poezen lopen er rustig bij. Vliegenzwam prachtige paddenstoel 🍄. Voor mij nog steeds de mooiste.

 5. Met die prijzen is het wel heel leuk boodschappen doen zeg. En die pizza is de perfecte oplossing bij keuzestress.

 6. Een LP vinden die je graag wilt hebben is echt een enorme blijigheid. Zelf ga ik donderdag naar Beren op Zoom naar een platenzaak. Kijken of ik er kan vinden wat ik zoek. Pompoensoep is heerlijk met dit weer.

 7. Ik vond gisteren ook vliegenzwammetjes.
  Ga vandaag even terug met mijn spiegelreflex, kijken of ik hem er mooier op kan krijgen als met mijn telefoon.

 8. F-getal laag houden groot genoeg om de paddenstoel scherp te hebben en klein genoeg om de achtergrond wazig te hebben. Kom vooral op hoogte met de paddenstoel en kijk of je een rustige achtergrond hebt.

 9. Oeh nu heb ik zin in mattentaart! Ik koop dat meestal op een (jaar)markt bij zo’n stand waar ze dan écht superlekker zijn, en dan eet ik me er ziek aan en kan ik weer verder tot de volgende markt haha.

 10. Ik kan me inhouden maar ik koop ze bij Lidl en heb nu een doosje in de vriezer.

Reacties zijn gesloten.