Blijigheden 9; soep, vliegenzwammen en meer

Blijigheden 9; soep, vliegenzwammen en meer

Blijigheden 9; soep, vliegenzwammen en meer

Met weer als dit buiten is een beetje blijigheid wel lekker net zoals de pompoensoep die Vriendjelief en ik gemaakt hebben. Ja beide want ik heb de halve pompoen getjopt en ook voor de andere ingrediënten betaald.

De buurkindjes die twee courgettes komen ruilen voor ijsjes #goeiedeal!

Een flinke doos prachtige en nieuwe boeken aangeboden krijgen en er meer dan 10 uithalen om zelf te lezen en er ook nog heel gericht weg van kunnen geven.

Naar de Lidl gaan en niet weten of het pizza of shoarma moet worden en dan voor die prijs die pizza’s vinden.

Na jaren en jaren zoeken eindelijk de elpee van A Bridge too Far vinden en die ook nog voor een hele fijne prijs kunnen kopen. Edit: De film kijk ik zeker 8 keer per jaar.

Dat er weer mattetaartjes zijn!

Vliegenzwammen

Even een boek met mooie avondlucht fotograferen en opeens met drie katten aan de wandel zijn.

Barbapappa op tv vet jeugdsentiment

Happy Nuts de naam klopt.

Zowel Mickey als Maria die in het kattenkruid chillen.

Gebraden kip en kiprollade van Lidl.

De late herfst van dit jaar.

Zowaar eens wat kleding vinden die mooi zit, niet smerig duur is en ook nog goed blijft na het wassen. Het moet niet gekker worden.

27 thoughts on “Blijigheden 9; soep, vliegenzwammen en meer

 1. Da’s een mooie lijst. Mattetaart moest ik googelen. Kan ik niks aan doen; ik kom uit Noord Brabant.

 2. Ik kan me inhouden maar ik koop ze bij Lidl en heb nu een doosje in de vriezer.

 3. Oeh nu heb ik zin in mattentaart! Ik koop dat meestal op een (jaar)markt bij zo’n stand waar ze dan écht superlekker zijn, en dan eet ik me er ziek aan en kan ik weer verder tot de volgende markt haha.

 4. F-getal laag houden groot genoeg om de paddenstoel scherp te hebben en klein genoeg om de achtergrond wazig te hebben. Kom vooral op hoogte met de paddenstoel en kijk of je een rustige achtergrond hebt.

 5. Ik vond gisteren ook vliegenzwammetjes.
  Ga vandaag even terug met mijn spiegelreflex, kijken of ik hem er mooier op kan krijgen als met mijn telefoon.

 6. Blijf het de mooiste paddestoelen vinden die vliegenzwammen, heel mooi dat rood met die witte stipjes

 7. Een LP vinden die je graag wilt hebben is echt een enorme blijigheid. Zelf ga ik donderdag naar Beren op Zoom naar een platenzaak. Kijken of ik er kan vinden wat ik zoek. Pompoensoep is heerlijk met dit weer.

 8. Met die prijzen is het wel heel leuk boodschappen doen zeg. En die pizza is de perfecte oplossing bij keuzestress.

 9. Haha jullie hebben een raar taaltje. Blijigheden en getsopt . Voor dat laatste zie ik je de schil van de pompoen wegknikkeren 😀 of nog leuker 😂. Pompoensoep lekker! Boeken je vond ze weer en de poezen lopen er rustig bij. Vliegenzwam prachtige paddenstoel 🍄. Voor mij nog steeds de mooiste.

 10. Een dampende kom pompoensoep maakt mijn dag ook goed.
  Hier ook alleen maar positieve dingen te lezen .Dat maakt donkere dagen goed en leesvoer hebt je genoeg om de winter door te komen.

 11. Ik denk dat de LP wel het mooiste is van deze log.
  Buiten op de fiets, water kou, even wennen. Hans

 12. Vooral die laatste heeft mij dit jaar veel plezier bezorgd. Eindelijk weer “gewoon passende” kleding, waar je niet als een worst in beknelt zit en een roklengte net onder je navel. ;-)

 13. Zo’n mooie paddenstoelen zijn hier niet te zien of te vinden… De pompoensoep echter werd hier ook al een paar keer opgediend tijdens de herfst. Heerlijk!

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top