Doezels week over ruien en bezoek met loze beloftes

Doezels week over ruien en bezoek met loze beloftes

Doezels week over ruien en bezoek met loze beloftes

Zoals u misschien wel weet, lieve volger, laat ik zeker niet elke week van mij horen. Ik ben druk bezet met tukjes en uitkijken over mijn koninkrijk, weet u. Helaas werd ik van de week ruw uit mijn welverdiende dagrust gestoord. Liesjbed had namelijk bezoek over. Ergens in de verte herkende ik wel iets maar dat bezoek is veranderd, ik wist het allemaal zo net nog niet. En van onderdanigheid begreep ze ook al niets. Zomaar mijn prinselijke pels willen aaien ik ben geen hond!

Tot daar ging het wel hoor, Liesjbed leidde haar subtiel toch dringend weg en ik hervatte mijn tukjes tot ze enkele avonden erna kwam zeggen dat één der volgers vond dat ik een slechte blogger ben. Vooral doelend op het feit dat ik niet genoeg blog. Liesjbed las het voor alsof het niets was maar ik wist uiteraard waar dat bericht vandaan kwam. Opdat ze dat beloofde vensterbankdekentje eens komt brengen zodat ik er expliciet niet op ga liggen.

En ach nu ik toch bezig ben een korte update kan ook nog wel. De rui heeft dit jaar laat ingezet en we zijn dan ook allemaal vol van haar en bal. Heeft Liesjbed snoepjes voor gekocht waar ze binnenkort op terugkomt. Voorlopig genieten we er allemaal van om extra langs benen en schone was te lopen.
Sinds een aantal weken huis ik weer in mijn buitenverblijf en heb naar tevredenheid overzien hoe Liesjbed en vooral Frans de tuin van overwoekering ontdaan heeft. Liesjbed zal daar wel op terugkomen, ga ik nu weer doen wat een Prinselijke kater hoort te doen, genieten van zijn dagrust.

24 thoughts on “Doezels week over ruien en bezoek met loze beloftes

 1. Tjonge, je hebt ook mensen die het nooit leren hé! Ik sloeg, toen ik nog onder de mensen woonde altijd gelijk van me af. Was niet leuk voor ze, maar wel duidelijk.
  Alleen degene die mij eten geeft mocht aan me zitten en verder hoefde ik geen polonaise aan mijn lijf.

 2. Als ik bij deze zomers omstandigheden kijk naar ons drietal potentiele vierpotige bloggers komt er van verhalen schrijven maar heel weinig terecht,…Die Doezel is een uitzondering….

 3. Geeft niets Doezel, ik laat ook niet elke week van mij horen. Maar fijn weer eens iets van je te horen :)

 4. De rui heeft inderdaad laat ingezet, maar pffffft, we borstelen ons hier suf. Hele vlokken dwarrelen door de kamer.

 5. He Doezel, ik moet wel zeggen dat het inderdaad even geleden was dat ik nog van je hoorde…. maar goed, je bent er weer :-) Als poes is het misschien moeilijk te begrijpen, maar wij mensen raken elkaar nu eenmaal aan als we iemand graag hebben…. een beetje begrip zou toch op zijn plaats kunnen zijn hé…. anderzijds tonen wij mensen ook op gepaste momenten respect naar de poezen toe hoor. Als het ruien dan toch is ingezet, dan moet je Liesjbed er maar eens op wijzen dat een extra borstelbeurt geen kwaad zou kunnen…. tenminste als die vorm van aanraking je wel waardig is ;-) Groetjes van mij (Rudi) en Beau le beau (de kater hier)

 6. Gelukkig inmiddels wel een rui, want het is tropisch weer! Groetjes terug en prachtige foto’s :)

 7. Doezel, je bent geweldig. Ik houd van je foto’s en schrijfsels haha.

 8. Nou sjeg ben jij een aardjige poesj. Laten ze nou maar niks in hun hoofd halen hoor dat mensenvolk.
  Doezjel ze maar ♥

 9. Ik ben benieuwd wat ze van de snoepjes vind. Want ik ben een expert in snoepjes.

  Love as Always
  Dimario

 10. Die van mij eten gras bij het leven om al die haarballen weer kwijt te raken…

 11. Hier is de hond :lol: ook flink in de rui. En zal nog wel even duren, want ook later begonnen.

 12. Dat is een kat eigen, dus ik maak geen probleem van je manier van leven.
  Kan echt niet hoor zomaar ongevraagd te worden betast.
  Mensen bemoeien zich graag met een ander, erg hé.
  Nou weet wat je bedoeld met de rui, heb er al jaren last van. Hans

 13. je hebt gelijk hoor Doezel , al dat geaai en beet pakken optillen en wat al niet meer , je zou van minder draaierig worden :)
  en nu de ruigte uit de tuin is verdwenen doet vooral het schone wasgoed het goed om van de losse haren af te komen hihi

  ja na een schitterende vogeldemonstratie , werd er door deze vogel wat geld ingezameld , het frommelde zo m’n briefje door de gleuf van de spaarpot :)
  18 euro voor de toegang en we aten een lekker broodje voor weinig
  alleen voor die vogeldemonstratie zou ik zo weer gaan , doe ik niet hoor , maar toch :0
  de fotoserie gaf een goed beeld hé

  rustige avond groet

 14. ook hier flinke rui, vooral bij de ene kater met zeer dikke vacht. De bollen haar rollen hier over het terras. Binnen draait de stofzuiger overuren. Mooie foto’s!

 15. Hoe maar op schei maar uit over die haarballen, min personeel is me zelfs gaan borstelen , wat ik tegen m’n wil toch maar toelaat, want die haarballen is ook niet alles hé! Maar ik stoor je niet verder met je dagrust, want ik zie zo al dat je heerlijke plekjes hebt. een kopje van Beau.

 16. Met deze warme dagen is het beter om te slapen.

  Minder belangrijk werk kan door geschoven worden naar onderdanen!

  Zonnige groet,

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top