Prins Pruttels week in foto’s

Prins Pruttels week in foto's

Prins Pruttels week in foto’s

U begrijpt dat die titel de mijne niet is maar steeds als ik die herschrijf verandert Liesjbed die weer vanaf haar telefoon. Om mij eens met een moderne bewoording te uiten -het moet niet gekker worden-. Och mijn lieve volgers en feline vrienden, hier spreekt Prins Prut Doezel tot u hoe maakt u het allen. Uiteraard was ik zeer van plan al veel eerder met u in conclaaf te gaan over de dingens des levens maar er kwam iets tussendoor. En met iets bedoel ik letterlijk een iets want mijn hemel wat moet een Prinselijke Kater doen om gewaerdeerd te worden zoals een Prins betaamd?

Poestin
U heeft het ongetwijfeld al vernomen op Liesjbeds praatgrage blog, ze was er weer zeer vol van het zal eens niet, maar ze heeft wederom een Kat in huis gehaald. En wat voor kat het is vooral heel wat kat of zoals jullie tamen te zeggen, poes. Ze heeft ook weer een zeer hoogdravende naam gekregen Myra hoe komt ze er bij hoor ik u denken. Naar mijn idee gewoon teveel kruidnoten gegeten maar het schijnt vrede te betekenen maar ik kan u niet genoeg benadrukken dat ze allerminst vredig is. Allerminst vredelievend noch heilig of lieflijk, Poestin heb ik nog voorgesteld maar Liesjbed siste me toe dat ze het tegen Frans zou zeggen die dat soort woordgrapjes bepaald niet kan waarderen. Zij noch ik zitten op een DDR-preek te wachten zo u begrijpt.

Myra meid van de straat
Och ik dwaal wat, lieve feline vrienden en wat dies meer zij, Myra dus. Myra is hoe zeg je dat netjes…Ik Prins Doezel moet samenleven met een kat van de straat. Is dat nou niet verfijnd omschreven? Ze is een geweldenaar en een veelvraat en ze weet precies hoe ze Liesjbed moet verleiden voor meer lekkers dan gezond voor haar is en ik, ik Prins Doezel moet dat allemaal maar dulden. Tot mijn afschuw moet ik lijdzaam toezien hoe ze op bed slaapt en zelfs op het bureau van Liesjbed springt om extra aandacht. En waar ik, zeer onprinselijk ik weet het, af en toe heel duidelijk kan maken dat ik bepaald gedrag niet duld, is Myra niet te bewegen mij te behandelen naar mijn, helaas onofficiële, naam en herkomst.

Tot mijn afschuw moet ik erkennen dat Mickey zowel als Kitty het prima met Myra kunnen vinden en ook Mora heeft haar meerdere in haar erkent. Mickey en Myra spelen zelfs met elkaar en als ik Liesjbed moet geloven was dit precies haar plan. Myra is het type wat niet aan de kant gaat, zo ongeveer alles lust en meer dan eens mijn schoonheidsslaapjes onderbreekt met haar luidruchtige veeleisende stemgeluid. Je kan moeilijk om haar heen en alleen daarom al doet ze me aan iemand denken, vindt u ook niet?

18 thoughts on “Prins Pruttels week in foto’s

 1. Maar Prins Doezel, laat je je zomaar van de troon stoten?? Of ben je het opboksen tegen al die vrouwen een beetje moe?? Kan ik me voorstellen. Maar kom zeg, het wordt voorjaar, het wordt tijd dat je de touwtjes weer in je eigen pootjes neemt.

 2. Prachtig geschreven blogje, Prins Prut D. U heeft talent. Moge er nog veel blogjes bijkomen van uw klauw.
  En die foto’s zijn ook prachtig. Natuurlijk is Myra met open bek mijn favoriete.
  Poestin is een prachtige vondst. Dat mag dan toch wel van Frans? En hoezo Frans? Een prins is toch automatisch de CEO van het huishouden? Kom op Prins Prut, trek de bek eens open.

 3. Ach, Prins Doezel toch. Alleen al uit uw schrijfstijl blijkt uw intelligentie en uw hoge mate van ontwikkeling. Wat moet het zwaar zijn om omringt te zijn door dat plebs. Een meid van de straat erbij nog wel. Ik krijg bijna medelijden met u. Bijna…

 4. Ach hemel Prins Doezel toch, Als ik die eerste foto zie is het duidelijk, een straatvechtertje die meid, afschrikwekkende “gehaktmolen”! Tja, hoe kan ik U helpen om de waardering van Uw personeel weer op U te richten. Natuurlijk geef ik U weer mijn welgemeende complimenten voor Uw schrijfstijl, werkelijk Uw personeel kan er een puntje aan zuigen. IK wil haar niet afkraken maar dit is toch wel een staaltje literatuur. Helaas om literatuur te kunnen schrijven moet men “geleden” hebben, dat is wel duidelijk. Mijn oprechte medelijden Hoogheid en naar ik hoop tot gauw.

 5. Het leven van een prins valt nog niet mee dus. Misschien wat meer open staan naar Myra, dan komt het vast wel goed. Of niet natuurlijk :)

 6. Oei, hoogheid, ik zou bijna medelijden met u krijgen. Ware het niet dat ik weet dat u het zeer goed heeft bij uw personeel. Ik denk dus dat het allemaal wel mee zal vallen;).

 7. Als prins zou je moeten weten dat van Prinsen verwacht wordt verdraagzamer te zijn. Aandacht moet je dan ook niet altijd naar je toe trekken

 8. De Prins kater, past wel bij de carnaval, een koninklijke kater.
  Doesel vermaakt zich wel in het kattenkwaad. Hans

 9. Als Poestin niet van Frans mag, dan wacht je nog heel even met dat nog een keer opperen. Als ze zo blijft, dan kun je het altijd nog een keer voorstellen.
  De rest van de katten zijn gewoon bang voor Myra. Angst kan nooit een goede basis zijn.

  Love As always
  Dimario

 10. Ze zegt dat dat komt door de koekjesbalk, die heeft ze vast opgegeten.

 11. In plaats van hier te klagen kun je je beter prinselijk gedragen, zo als het hoort bij iemand van adel.

 12. je hebt maar een zwaar leven Doezel , maar niet heus
  ga maar eens een maandje leven op straat , dan pruttel je wel anders

  kan jij Liesbeth ff vertellen dat ik steeds mijn gegevens moet invullen :(

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top