Gapende Doezel
Katten

Eindelijk weer Doezels week in foto’s

Maanden geleden is het, ongehoord is het, belachelijk is het maar ik heb Liesjbed aangesproken en ik zou er niet meer over beginnen, beloofde ik haar. Ze kan mijn harige rug op met haar snoepjes en lieve woordjes. Het is namelijk 2 schandelijk lange maanden geleden dat ik dit blog eens mocht verblijden met een teken van leven mijnerzijds.
Och dames en heren, vergeeft u mijn gemopper Prinselijke Kater Doezel hier, gegroet mijn lieve volgers.
De laatste keer schreef ik dat Liesjbed veel afwezig was en dat het nog te koud was voor het terras. Ik hoef u niet uit te leggen dat de zomer inmiddels tot ons allen is gekomen en dat we daar in meer of mindere mate van hebben mogen genieten. Liesjbed toverde de zo vervelende blaastrut ons bescheiden huisje in en liet mij onder geen enkele voorwaarde naar buiten.

Doezel bij het open raamIk zat wat in het raam met ‘Arko op mijn gat’, zoals Liesjbed dat zo smakeloos weet te verwoorden.  Schone was en een hete katSorry dames en heren voor deze schandelijke foto.
Ik was een heel heet poesje en niet de leuke variant.

Doezel eet gras terwijl ik hem kamVoor maanden heb ik geduldig in het gras gezeten, maar nu is het voorbij.
Mijn wintervacht is verdwenen!

Doezels vriendinnetje wordt vermist Het viel Liesjbed ook al op, m’n vriendinnetje achter het raam was er al een tijdje niet meer.
Ik kijk nog elke dag, maar ze is er niet.
Er worden nog meer poesjes uit de buurt vermist en daarom mag ik alleen nog onder streng toezicht mijn buitenrondjes rollen.

21 reacties