Grappigheden in ’t wild 6

Grappigheden in 't wild 6

Terwijl hier in den Brabanden het halve volk een dolle bui heeft, deel ik weer een aflevering met vermaak voor iedereen. Grappigheden in ’t wild 6 gaat vooral over bordjes. Je ziet ze overal, meestal reclame, aanwijzingen, dingen die niet mogen, maar ook:

Ik was voor de verandering weer eens bij de bouwmarkt, waren we nog niet geweest. Dat ik wel eens een paar dagen achterloop, dat is wel bekend maar ik ben er bijna zeker van dat zij aan de vroege kant zijn met hun schermpje.

Dan laat je hem toch thuis bij de oppas?

Hondsberoerde bordjes

Hoewel ik best wel eens dwars ben, leek me dit niet het moment het lot te tarten.

Voor de leeuwen.

18 reacties

  1. Wij hebben een kroeg op de dijk die zich een mannencreche noemt. Welke vent gaat daar nou zitten!
    Dat dwarse herken ik maar zelfs ik zou mijn fiets er niet geparkeerd hebben.
    Ik ken wel iemand die ik aan het circus wil verkopen (-:

  2. Zo leuk om daar oog voor te hebben. Ik verzamel al jaren. Vroeger plakte ik ze in een boek, nu bewaar ik alles digitaal.

  3. Tja….je komt wat tegen…als je ze fotografeert levert je dat een mooie serie op. ?

Reacties zijn gesloten.