Niet Doezels week in foto's
Doezel,  Katten

Niet Doezels week in foto’s

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik de harem van Frans aan jullie voorstelde. Uiteraard ben ik toen niet gestopt met foto’s maken van die dames, dat mag namelijk niet van Doezel, die kijkt er graag naar. Groot nadeel is wel dat ik nog niet zo lekker met hun communiceer als Doezel, behalve met Marion. Maar ja die heeft dan ook maar een zeer beperkte woordenschat. Veel verder dan ‘eten’ en ‘is het al klaar’ komt ze niet. Ze is nog steeds mijn favo ik noem haar zowel als haar zusje, trutje, dat krijg je als je een twee keer zo grote Prinselijke Kater gewend bent, die vrouwen lopen gewoon als trutjes. Ze ligt graag in de buurt en is ook oprecht blij als ik er weer ben.

Niet Doezels week in foto's

Zus Maria is overduidelijk fan van Frans, is nog steeds een beetje een haaibaai naar mij want ik heb Frans uiteraard gruwelijk ingepakt. Maria is ook meer een dame dan dat ik ben, dat schuurt een beetje en hoewel ik veel van haar hou blijft die afstand bestaan. Frans ziet die uiterst tevreden blik van dat trutje niet als ze in zijn armen ligt, ik ben niet jaloers. Ik ken mijn plaats naast hem in bed en soms met Maria ertussen.

Niet Doezels week in foto's
De enige van het stel die nog echt bang van me is, is Moortje das die zwarte daar verderop. Moortje zie je alleen rond etenstijd, haar bijnaam Boterham met Kaas, verklaart wel wanneer je haar ziet. Ze heeft een heel eigen geluid en hoewel ik haar absoluut niet kan knuffelen mag ik haar al aaien en dan vooral als ik haar wat lekkers geef. Ze is de bangste maar spint harder dan de rest zo blij is ze met een paar kaassnoepjes.

Niet Doezels week in foto's
Het heeft een tijd geduurd eer ik de hele harem op 1 foto kon zetten, ze liggen nooit bij elkaar te slapen. Ze accepteren elkaar en Frans heeft ze geleerd van elkaars bakje vlees af te blijven. Als ze klaar zijn eet Marion de rest op (duidelijk mijn reserve kat hè!). Hoewel ze af en toe wel naar elkaar bitchen vechten ze nooit. Ze zijn hooguit een beetje krengerig krijg je met die dames, maar ja het is dan ook niet Doezels week in foto’s.

Niet Doezels week in foto's

13 reacties