Museumpark Orientalis exposeert mijn foto!
Actueel,  Fototips,  Publicatie

Museumpark Orientalis exposeert mijn foto!

Eind november keek ik op de website van Museumpark Orientalis, ik was op zoek naar de openingstijden maar vond een fotowedstrijd. Hoewel ik zelden aan fotowedstrijden mee doe, vond ik thema ‘licht en donker’ interessant, dat de foto niet in het park gemaakte hoefde te zijn deed mij besluiten mee te doen. Een vak(kundige) jury bestaande uit Hans Wijnhoven en Ernst Spaan kozen uit de binnengekomen foto’s een zestal foto’s en ergens begin december zou bekend gemaakt worden welke (prof)fotografen hun werk op groot formaat terug zou zien in het park.

Museumpark Orientalis exposeert mijn foto!!
Het lange wachten, wat eigenlijk maar 16 dagen was, werd uiteindelijk door een zeer vriendelijke email beloond want Museumpark Orientalis exposeert mijn foto, hoe vet is dat?! Ik kon uiteraard niet wachten om te zien hoe mijn foto op groot formaat zou zijn, dat ik er drie opstuurde hielp ook niet mee want welke foto zou de jury gekozen hebben?!? Mijn ongeduldig wachten werd beloond en ergens verbaasde het mij ook niet dat juist deze foto van vader en zoon op de fiets gekozen werd.

Museumpark Orientalis exposeert mijn foto!

Stemmen op mijn foto mag!
Al toen ik de foto’s instuurde wist ik dat het voor mij een cadeau zou zijn als één van mijn foto’s uitgekozen zou worden. Wat ik toen niet wist was dat er maar 6 plaatsen waren, best bijzonder dus dat mijn foto gekozen is. Hoewel ik me al een winnaar voel kan er dus gestemd worden op mijn foto, zowel in het park als digitaal. Na 8 januari wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt en hoewel ik ook zie dat er meer mooie foto’s opgestuurd zijn vraag ik toch vriendelijk op mijn foto te stemmen via onderstaande link.

Stem op mijn foto van Vader en Zoon op de fiets.
Museumpark Orientalis exposeert mijn foto!

30 reacties