Normaal is dit een vraag uit mijn eindejaars tag genaamd Terugblik tag. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar een fatsoenlijke keuze te maken en steeds als ik een keuze gemaakt had paste ik het weer aan omdat ik het er toch niet mee eens was. Laten we het er op houden dat ik net zo divers als mijn muzieksmaak ben. Dus in een soort van meestal dan ja toch wel willekeurige volgorde mijn favo muziek van 2021:

Efisio Cross – Nothing is impossible if you believe
Ik weet niet meer exact wanneer maar dit nummer sloeg in als een bom. Ik heb dit nummer wel echt veel gedraaid en hard ook. Laat je vooral niet afschrikken door de titel of de clip. Het is drama, orkest en deze componist verdient het om gehoord te worden.

BANNERS – If I Didn’t Have You
Stukgedraaid voor zover dat nog mogelijk is.

Golden Salt – Black Feather
Electrische gitaar, viool, dubstep en heel lekker!

Bring me the horizon – Throne
Een stevig nummer met Linkin Park invloed erg lekker en heel goed om heel hard te draaien.

Cederik Schoeman – The Road to Armadillo
Ik vermoed dat de helft van mijn blogs dit jaar geschreven is op dit nummer. Deze heeft zeker weten een paar uur achter elkaar op repeat gestaan en ik ben het nog niet beu.

Freek Bartels & Leo Alkemade – Blauwe dag
Ik kende het hele nummer niet tot ik de Passion zag dit jaar. En ik vind zonder meer dit duet beter dan het origineel. Kippenvel.