Mijn favo muziek van 2021

Mijn favo muziek van 2021

Mijn favo muziek van 2021

Normaal is dit een vraag uit mijn eindejaars tag genaamd Terugblik tag. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar een fatsoenlijke keuze te maken en steeds als ik een keuze gemaakt had paste ik het weer aan omdat ik het er toch niet mee eens was. Laten we het er op houden dat ik net zo divers als mijn muzieksmaak ben. Dus in een soort van meestal dan ja toch wel willekeurige volgorde mijn favo muziek van 2021:

Efisio Cross – Nothing is impossible if you believe
Ik weet niet meer exact wanneer maar dit nummer sloeg in als een bom. Ik heb dit nummer wel echt veel gedraaid en hard ook. Laat je vooral niet afschrikken door de titel of de clip. Het is drama, orkest en deze componist verdient het om gehoord te worden.

BANNERS – If I Didn’t Have You
Stukgedraaid voor zover dat nog mogelijk is.

Golden Salt – Black Feather
Electrische gitaar, viool, dubstep en heel lekker!

Bring me the horizon – Throne
Een stevig nummer met Linkin Park invloed erg lekker en heel goed om heel hard te draaien.

Cederik Schoeman – The Road to Armadillo
Ik vermoed dat de helft van mijn blogs dit jaar geschreven is op dit nummer. Deze heeft zeker weten een paar uur achter elkaar op repeat gestaan en ik ben het nog niet beu.

Freek Bartels & Leo Alkemade – Blauwe dag
Ik kende het hele nummer niet tot ik de Passion zag dit jaar. En ik vind zonder meer dit duet beter dan het origineel. Kippenvel.

18 thoughts on “Mijn favo muziek van 2021

 1. Heb ik ook veel geluisterd ze had moeten winnen kan me de winnaar niet meer voor me halen.

 2. Hoe stom ook, ik vond het beste nummer toch wel dat Franse wat tijdens het ESF tweede werd na die Italiaanse rampetampers. Zo ontroerend, zo mooi vertolkt en een prachtige dame die het zong….

 3. Voor mij was de beste plaat de LP van Mastodon die uitkwam eind vorig jaar. Muziek is natuurlijk erg persoonlijk.

 4. Meestal luister ik naar online radio’s zoals Willy, Bruce, Classic 21 , Englisch Blues, enz
  Lekker gevarieerde muziek allemaal.
  Het 3de nr in je lijst ‘Black feather’ vind ik dik ok !

 5. Dat is een indrukwekkend lijstje. Ik zou echt na moeten danken om zo’n actueel lijstje samen te stellen. Wanneer ik tuis ben, klinkt er meestal jaren ’60-’70 uit de speakers.

 6. Mooi idee eigenlijk wel, muziek die voor jou past bij een jaar. Ik zit te bedenken dat ik dat helemaal niet heb bij muziek, terwijl het wel een mooie manier is om je een jaar te herinneren: in muziek.

 7. Ik geloof dat ik zo’n lijstje automatisch kan maken op Spotify op basis van waar ik naar luister. Zo maar uit mijn hoofd zou ik erg lastig vinden.

 8. Muziek is echt persoonlijke, afhankelijk van je stemming.
  Je hebt een afwisselende smaak. Hans

 9. Ik houd wel van een stevige bak muziek dus het eerste nummer mag hard, is uiteraard geen achtergrond muziekje. De meeste nummers zijn wel redelijk in mijn straatje alleen Throne sla ik af, het laatste nummer zou ik de originele versie nog wel pruimen maar dit boeit me echt niet, is gewoon niet goed wat zangstemmen betreft.

 10. Aan variatie geen gebrek. Wat de laatste betreft ben ik het met je eens. Mooier dan het origineel.
  Voor mij speelt hier het decor ook een rol. Vlak voor Corona ons kwam overvallen hebben wij dit gebouw in Roermond kunnen bekijken. Dat trappenhuis is zo mooi.
  The Road to Armadillo vind ik fijne muziek.

 11. als ik kiezen moest , pikte ik er 2 uit , golden salt en the road to armadillo

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top