Fotoserie: Tijd voor rijp

Na dagen van grauw weer met vieze gure regen zag ik met plezier de temperaturen dalen. Vrieskou, zoveel beter dan die nattigheid. Ware het niet dat ik vast zat aan ook belangrijke verplichtingen en niet op mijn favo moment kon fotograferen. Ik haalde het later die ochtend en de volgende morgen vroeg in en kijk nu alweer verlangend uit naar dat heerlijke vrieskoude weer. Fotoserie: Tijd voor rijp.

 

27 Reacties

 1. Hoe een beetje rijp zo mooi kan wezen hé ?
  Dit is heerlijke fotografie waar ik met volle teugen kan van genieten !

 2. Prachtige foto’s! Je hebt er oog voor!

 3. Je bent een natuurtalent qua bijpassende beelden…en dan een leuke ondersteunende tekst….een genoegen om dat mee te beleven zo….

 4. Echt plaatjes van foto’s weer!!!!

 5. Wat een prachtige foto’s Liesbeth.

 6. Heel erg mooi. Jij was op tijd voor wat goud van de zon erbij.

 7. Het is nu enorm koud buiten en er staat hier in Zeeland een snoeiharde wind. Ik zie je daar nog niet in bezig voor zulke mooie foto’s als je hierboven laat zien.

 8. Prachtige foto’s. Maar doe mij maar lente. En snel ook!

 9. Prachtig dat gerijpte kartelrandje op de laatste foto.
  Grijs en regen vandaag, dan is zo’n laagje rijp toch een stuk mooier.

 10. Tijd voor rijp geeft toch een wintergevoel.
  De foto’s ademen de vorst uit. Hans

 11. Voor mij mag het ook meteen weer gaan vriezen. Dat is sowieso beter voor de natuur en voor de mens.

 12. het blijft schitterend om te zien, maar men….. wat is het koud als het zo eruit ziet.

  Love As always
  Dimario

 13. Wat was het mooi hè. Ik wil nog wel een weekje van dat weer,

 14. Daar zit een paar erg mooie platen tussen.

 15. Heel mooi!

 16. Prachtig, ja “de tijd is rijp” voor mooie rijp plaatjes. Er komen meer koude nachten hoorde ik.

 17. Liever kou dan nattigheid

 18. Wow, wat mooi! Hier de hele dag regen… ik heb vandaag in mijn eentje de papierbak weer vol gekregen. Alle verzamelde dozen (papierbak zit steeds vol, en werd met oudjaar ook nog eens helemaal afgesloten) in de plassen kleiner staan stampen en dan maar proppen. Toen ik weer thuiskwam van dit uitstapje naar de hoek van de straat, was ik helemaal doorweekt. Van mij mag het iets kouder worden met een lekker zonnetje!

 19. Prachtige foto’s!

 20. schitterend Liesbeth , mooie opnamen van de natuur bij een beetje vorst
  mooi en goed weer voor mij

 21. Prachtig.
  Hier bij ons blijft het nog altijd regenen.Het water valt met bakken uit de lucht

 22. Prachtige beelden Liesbeth. Op zulke dagen zitten we hier in België al een hele tijd te wachten…. vorst hebben we hier nog niet echt gezien.

 23. Wauw wat mooi. Ik hoop zo op wat heldere dagen met vrieskou. Maar helaas zijn de kansen daarvoor hier dicht aan de kust erg klein. Maar dromen van een mooi ijzig winterlandschap zoals in jouw fotos kan natuurlijk wel.

 24. Schitterende foto’s. Ik hoop ook op nog een paar witte vriesdagen!

Reacties zijn gesloten.