Fotoserie: Koetjes en een kalfje
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: Koetjes en een kalfje

Het was zo’n typische donkere winterdag we waren onderweg en ik had niet verwacht iets van foto’s te maken tot ik een kalfje in de wei zag. Ik was vlot de auto uit en hoewel de stier nog nieuwsgierig was, mieterde mijn onderwerp heel snel op naar een veldje verderop. Fijn hoor top dank u.

Nou was het hek waar ze stonden toch zo geweldig niet maar het veldje verderop had hindernissen. Zuchtend keek ik naar de stinksloot naast me. Dat is tot daar aan toe maar de boer had diezelfde sloot uitgebaggerd en die meuk lag op de route. En terwijl ik er voorzichtig aan begon zag ik dat het hek ook nog versierd was met schrikdraad, gezellig. Als ik op mijn muil ga over die troep dan kan ik kiezen uit aangehaakt onder stroom of in de sloot.

Met grote stappen maar toch heel voorzichtig bereikte ik het andere weiland en sprak welgemeend liefdevol tegen de dieren. En of ze me werkelijk verstonden ontdooiden de dieren en kreeg ik de kans de familie te fotograferen. Fotoserie: Koetjes en een kalfje.

 

27 reacties