Kerstboom met Willys de jeep

Kerstboom met Willys de jeep

Het idee kwam me zomaar te binnen geschoten zo een paar weken geleden. De eerste temperaturen onder nul en ik dacht aan een kerstboom en hoe gaaf het zou zijn die met de Willys te halen. ‘Koud’, was de conclusie van Frans. Fotogeniek, was mijn antwoord. En omdat het laatst met de herfstrit kouder was besloot ik de garage in te lopen.

Kerstboom met Willys de jeepDenk het niet
Maar ik wil de kerstboom met je halen
Al was het een ijsje bij de Mac ik lig te slapen
Niet waar Frans heeft je koeling net met ijskoud water gevuld
Ja giet maar af ik wil niet
Legt kerstlichtjes op de wagen
Je bent wel heel mooi met die lichtjes
legt meer versiering op de wagen
Rood staat je prachtig.
Blauw jou ook, maar dat zegt niet dat we in de winter ritjes gaan maken
Ik wil je met kerstboom en al op de kerstkaart zetten
Hmf Photoshop maar
Das fake, maar goed je wil niet dan frot ik Doezel wel in een kerstsok. Doet het toch beter op Instagram.
Grrbrrroem, ik draai nog even warm, oké?

Dik ingepakt kroop ik in de wagen die inmiddels een stuk vrolijker was nu ik haar met dennentakken, kerstlichtjes en kerst sokken behangen had. Is ze niet gewend zo aangekleed worden, maar toch haalde onze bevrijders ook rustig een boom alleen hadden zij niets anders dan een Willys om dat te doen. O en ze haalde die boom gewoon uit het bos. Hebben wij niet gedaan, hebben ons vaste adres bij de Boerderijwinkel in Beek en Donk. Frans heeft altijd wat moeite met kiezen, hoe groot moet hij nou ook alweer zijn en ze lijken ook zoveel op elkaar. Maar hij koos, wat later een prima passende boom bleek te zijn, en terwijl we ermee naar huis reden bedacht ik me, het is toch wel koud voor de Willys.

16 reacties

 1. Vorige week, te gast bij Ikea waar men bomen voor een Euro verkocht aan haar klanten, zag ik iemand drie van die dingen in een Suzuki Alto proppen. Kijk, dat is nog eens avontuurlijk, want je rijdt daarna helemaal blind door het verkeer volgens mij…en dat begon al bij het achteruit parkeren…geweldig om te zien. En de Jeep is wel een heel leuk vervoermiddel om het zelfde te doen. Zolang het niet echt koud is uiteraard…

 2. Natuurlijk wél makkelijk om de boom in een auto zonder dak te kunnen vervoeren , ik snap jou wel, het is een mooi plaatje. Maar Willy moet niet zeuren, jij zit tenslotte óók in de kou en klaagt niet eens.

 3. Heerlijk in z`n open jeep rijden !!!
  Lijkt me altijd wel wat, zag me al zoefen met zon en lange blonde haren, wapperend in de wind…maar helaas geen open auto , nu geen zon en geen lange blonde haren, dus ik droom lekker verder bij jouw verhaal.
  Genietse van en bij je kerstboom

 4. Maar goed dat het toen niet regende, sakkerdjie wat valt er vandaag veel water uit. Als dit sneeuw was geweest lag er minsten een meter….

 5. mooie boom voor de mooie jeep
  al zal die het niet meer zien als deze mooi is opgetuigd
  fijn weekend groet

 6. Bij de kerstboomversiering zijn dit jaar autootjes en busjes met een kerstboompje eróp erg in, zag ik bij diverse winkels.. maar zo’n Willys met een boom erín staat ook goed hoor! ;-)
  Wij halen onze boom morgen.. gewoon met de X-Trail haha!

Reacties zijn gesloten.