Je weet dat je 30+ bent als
Persoonlijk

Je weet dat je 30+ bent als

Je af en toe je vader hoort als je iets zegt

Je vader jouw om advies vraagt

Je jezelf iets te vaak hoort zeggen dat ze vroeger betere muziek maakte.

Je de ene keer mevrouw en dan meisje wordt genoemd

En die laatste geen liefkozing is

De tijd van nachtje doorgaan al jaren achter je ligt en dat een korte nacht gewoon zeer doet.

Die rimpel van voor je 30e nu echt blijvend is en ook vriendjes mee heeft gebracht.

Dat je nog weet wat een gulden is

En ook nog weet hoe het was zonder internet

En de telefoon met draad mist die je zo lekker rond kon laten spinnen. En zo echt pissig op kon gooien. En dan de bel van die telefoon dan nog ff lekker zo ploing klonk.

En als je dan eens met de jongere generatie praat van een jaartje of 14 15 dan voel je je per zin van hun ouder worden. Zeker als je geen idee hebt wat facetime is. Maar ja zij weten niet wat een casettedeck is. Het enige verschil hun boeit het niet.

Snurken en dan zo dat je wakker wordt je vriend de schuld wil geven en je realiseert dat je nachtdienst hebt gehad en je echt de enige in de slaapkamer bent.

En dat als je maar een beetje te weinig hebt geslapen je meteen niet meer op woorden kan komen. Geef ff dat ding ja voorre dat spul ja o en dat ding uit de la. Ik wil cappuccino daar kom je dan wel op maar lepeltje en beker das te moeilijk.

Dat je heel lang geleden op een hele blauwe maandag uit ging op het nummer Dragostea Din Tei. Dat is zo’n beetje de tijd van Hitzone 28. En Boris die net Idols had gewonnen. Hitzone 84 is net uit…

https://www.youtube.com/watch?v=s9YbICd43Mc

22 reacties