Fotoserie: Op zoek naar verkoeling
Fotoserie

Fotoserie: Op zoek naar verkoeling

Met heet weer zoals vorige week is buiten komen voor mij niet echt een optie. Om toch niet de hele dagen binnen te zitten besloten we verkoeling te zoeken en genoten een ritje in de omgeving. De zonnestraling kwam niet door het dak van de Vitara en met rijwind was het er prima uit de houden. De boodschappen op de achterbank konden niet smelten en dus hadden we tijd. We slingerden tussen de ons reeds bekende dorpen door totdat ik 2 mannen aan het werk zag in het veld. Ze hadden met enige moeite, zouden ze later toegeven, een sproeier in het veld gezet en waren die af aan het stellen geweest. Ik maakte van veilige afstand foto’s met dit gedempte gouden uur en hoewel ik voor mijn doen weinig kleren aan had, ben ik er toch maar niet in gaan staan zoveel verkoeling had ik toch ook niet nodig. Fotoserie: Op zoek naar verkoeling.

 

17 reacties