Fotoserie: Op zoek naar verkoeling

Fotoserie: Op zoek naar verkoeling

Fotoserie: Op zoek naar verkoeling

Met heet weer zoals vorige week is buiten komen voor mij niet echt een optie. Om toch niet de hele dagen binnen te zitten besloten we verkoeling te zoeken en genoten een ritje in de omgeving. De zonnestraling kwam niet door het dak van de Vitara en met rijwind was het er prima uit de houden. De boodschappen op de achterbank konden niet smelten en dus hadden we tijd. We slingerden tussen de ons reeds bekende dorpen door totdat ik 2 mannen aan het werk zag in het veld. Ze hadden met enige moeite, zouden ze later toegeven, een sproeier in het veld gezet en waren die af aan het stellen geweest. Ik maakte van veilige afstand foto’s met dit gedempte gouden uur en hoewel ik voor mijn doen weinig kleren aan had, ben ik er toch maar niet in gaan staan zoveel verkoeling had ik toch ook niet nodig. Fotoserie: Op zoek naar verkoeling.

 

17 thoughts on “Fotoserie: Op zoek naar verkoeling

  1. Heel mooi. En toch knap dat je de verleiding hebt weerstaan om zelf ook wat af te koelen.

  2. Wat een prachtige foto is dat geworden. Toen ik vroeger van school naar huis fietste in de zomer probeerde ik het hete dagen altijd zo uit te mikken dat het water van de sproeiers van de boeren precies over me heen kwam. Heerlijk fris!

  3. Zou best heerlijk verkoelend zijn om er even doorheen te lopen, Maar jij beperkt je dan tot foto’s maken, en dát heb je dan weer erg goed gedaan.

  4. Op he binkiesfestival waren waterslangen op gehangen om te sproeien zodat mensen afkoeling konden zoeken

  5. dus je kon de verleiding van het verkoelende water goed weerstaan , knap hoor :)
    mooie opnamen zijn het weer

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top