Fotoserie: Nog even genieten van de heide
Fotoserie,  Natuur

Fotoserie: Nog even genieten van de heide

De wind en de eerste onverwachte buien zijn inmiddels al gepasseerd en ook de lagere temperaturen zijn een feit. En hoewel dol op de herfst wilde ik nog wel een rondje langs de nog bloeiende heide wandelen. De periode tussen zomer en herfst vind ik heerlijk. Het frisse weer jaagt mensen het bos uit en het gouden uur wat nu al vroeg op de avond te zien is maakt fotograferen een feestje. Fotoserie: Nog even genieten van de heide.

 

43 reacties

 • RenéSmurf

  Ik vind het altijd wel vervelend om te beseffen dat het de komende zes maanden weer de verkeerde kant op gaat en dat het dan pas weer wat opfleurt. Dat neemt niet weg dat het nu nog allemaal erg fraai is.

 • Nicky

  Ahhhh, wat prachtig! Ik ben een beetje jaloers! Ik wilde ook zo graag op pad dit weekend. Moet helaas nog even verpleegstertje spelen.

 • Zo simpel is dan geluk

  Zo prachtig je foto’s. Ze kunnen zo op een poster. Ik zou er zeker een in mijn woonkamer hangen!

 • willyduvel

  Schitterende beelden Is het onbeleefd als ik zou vragen welk toestel U gebruikt ?? Zo ja vergeet mijn vraag aub Groetjes

 • natuurfreak3

  Wat een sfeerbeelden. Gelukkig kan ik er hier nog van genieten want bij ons is de heide al erg uitgebloeid en is de blauwe kleur op heel vel plekken al verdwenen

 • די מריו

  Hopelijk is het dit weekend nog een beetje droog. Dan kan ik nog de heide op.

  Love As Always
  Di mario

 • rietepietz

  Dat er nog heide bloeit had ik niet verwacht. Maar ik ben blij dat ik nog even mee mag kijken, echt prachtige foto’s!

 • Matroos Beek

  Wat een kleuren, wat een plaatjes. Dit is echt genieten. Er zit altijd zoveel sfeer in je foto’s. Echt mooi.

 • Mrs. T.

  Wat een prachtige foto’s! Die achtergrond bij de foto van de eikels: is dat allemaal ‘heigloed’? (IK weet zo 123 geen ander woord :-) )

 • fotorantje

  heel mooie foto’s!
  dat paarse van de heide geeft een speciale gloed af
  de herfst vind ik zalig om in het bos te wandelen

 • Liesbethblogt

  Ze willen ook teveel en kunnen de gevolgen niet overzien. Dus een mobiele telefoon wordt wel deels door ouders betaald maar werken voor een abonnement. Op die telefoon zien ze reclame speciaal op jongeren gericht waardoor ze bepaalde schoenen willen, ouders vinden het niks betalen niet meer of deels en dus weer meer werken. De koopverslaving en de burn out ligt al om de hoek. Commercieel gezien ideaal maar heel smerig. En dan nog de ouders die het voorbeeld ook geven. Bezig zijn met telefoons en schermen en ieder zijn eigen spul want je zal maar op elkaar moet wachten. Ze leren niet meer buiten te spelen, niet meer ravotten of in een boom klimmen. Als ze nou eens een boek zouden lezen, dan zou ik er nog een soort van vrede mee hebben maar we hebben straks te maken met een generatie die slecht kan lezen en schrijven en die ook niet met hun handen kunnen werken.

 • meninggever

  In de afgelopen weken maakten ook wij de nodige tripjes naar de heidevelden die in feite op een steenworp afstand liggen van Amsterdam. De heide bij Bussum op de grens met Hilversum bijvoorbeeld, en aansluitend het Spanderswoud. Of juist deze week nog even op en neer naar de Oud-Bussummerheid tussen Naarden en Huizen. Stil, vlak, open, en af en toe een wandelaar. Prachtige gebieden en de hei dit jaar aardig in de kleur..

 • Karel

  als kinderen en pubers tegenwoordig zo veel moeten , hoe kom hoor je dan zo vaak , dat zij zich vervelen
  dat woord kon ik als kind niet en nu als ouwe man nog niet :)
  ik weet wel het is niet te vergelijken jaren ’50 – ’60 en nu
  jij had ook geen tijd voor verveling lees ik wel
  ja ik heb wat straf gehad , zat eeuwig en altijd in en rond het water , of de landerijen in

  fijn weekend groet

 • bvision

  Het is even wennen aan het weer, maar dan toch snel weer naar buiten, voor foto’s is het de komende weken ideaal.