Corona veilige gender reveal party

Corona veilige gender reveal party

Corona veilige gender reveal party

Alweer twee weken geleden vertelde ik met grote blijdschap dat er een kitten bij ons was aan komen lopen. Het zat in onze tuin maar reageerde op ons en was nieuwsgierig, een goed teken. Het duurde dan ook niet lang dat we besloten die kleine niet in de tuin te laten en na heel wat geduldige uren hebben we die kleine ook binnen gekregen. Maar waar jullie allemaal voor gekomen zijn is natuurlijk deze corona veilige gender reveal party.

Een kitten die stil is, betekent weinig goeds.

Het was een touwtje met veren waarmee we de kleine binnen kregen en ook weer toen het eruit naaide en na een nacht buiten (en in het kattenhuis) besloot dat het binnen beter was. Niet dat het toen als een kleine badass binnen kwam banjeren, nee daar had Frans nog een hele tijd en veel geduld voor nodig. Maar het lukte en sindsdien klinkt hier vaker ‘deur dicht’ dan ooit en een hoop geblaas want de andere katten vinden het allemaal zo leuk niet. Dat mag, normaal lopen ze het huis binnen en buiten overdag, kunnen ze naar zolder zoveel ze willen maar nu zitten ze, als ze al binnen komen, opgesloten wat hun bepaald niet aanstaat. Ze wennen er maar aan.

Begin van de week moesten we met Maria naar de dierenarts, uiteraard wil ik dat met de kleine ook maar die kunnen we af en toe aaien en nog niet oppakken laat staan knuffelen en in een kooitje doen. We merken echt dat de kleine de tijd dat het buiten is geweest, wild is geworden en hebben dus ook de taak die kleine zindelijk te maken. Slapeloze nachten, grijze haren het is me inmiddels niet vreemd. Een kitten die stil is, betekent weinig goeds.

Dus zonder de kleine gingen we naar de dierenarts maar ik zou Liesbeth niet zijn als ik niet een telefoon vol foto’s bij me had en dus liet ik een foto aan de dierenarts zien en bij de eerste foto zei hij het is een mannetje. En daarna nog wat woorden over hoe knap hij is. Zie daar zijn eerste fan. Dus vol trots vertel ik u dat we geen blauwe ballonnen, geen blauwe rook en geen blauwe beschuit met muisjes in huis hebben, corona veilig weet u wel, maar wel een kleine donderstraal van een babykater met de naam Mickey!

41 thoughts on “Corona veilige gender reveal party

 1. Geniet maar lekker van die kleine boef! Ben toch benieuwd hoe oud je hem schat. Want zo’n jong beestje zou toch een huis moeten hebben. Of hij heeft het ‘buiten planten’ overleefd.

 2. Prachtig katertje :-) Hier in de buurt liep ook een keer een kleintje maar dat was helaas maar éénmalig. Nooit weer gezien.

 3. Hij blij, jullie blij met zo’n snoezig katertje.
  Het komt vast allemaal goed, het zindelijk worden, met de andere poezen.

  Groet en geniet van Mickey.

 4. wat een knappe Mickey, daar zit deugnieterij in dat is duidelijk
  prachtige openingsfoto, zie die blik

 5. Twee van mij katten hebben ook Mickey geheten, ze luisterden altijd.
  Gelukkig is hij een tevreden bewoner geworden. Hans

 6. Ik vind Mickey toch meer een naam voor een muis. Maar een kat kan natuurlijk ook.

 7. Nee nog niet eens, nu hij wat tammer is zie ik het zelf ook. Tis een binkie blaasgeest maar wel lief, we hebben geduld.

 8. Die trekt nog wel helemaal bij.. Jullie worden vast dikke vrinden.

  Love As Always
  Di Mario

 9. Zag die arts dat aan een fotootje? Van onderen? :-D
  Maar het is en blijft een knap koppie.. dat wel. Hopelijk lukt het jullie het wilde eruit te krijgen… dat lijkt me nog een opgaaf! :-)

 10. Wat een schattig koppie heeft deze jongeman. Ik hoop dat snel alles weer open kan want voor de andere poezen is het wel even afzien nu.

 11. De blauwe ballonnen en rook denk ik er wel gewoon bij. Wat een schatje en wat een leuke naam.

 12. Ooit hebben we een zwakke moegevochten kater binnen genomen. Het heeft een jaar geduurd vooraleer hij bij ons zijn draai vond. Geduld zul je bij dat kitten wel kunnen gebruiken.

 13. Aah zo leuk! Mooi ook hoe jullie de taak op je hebben genomen voor Mickey te zorgen. Mijn hamstertje heet toevallig ook Mickey, haha. Het is trouwens inderdaad een knappe kitten.

 14. Welkom Mickey. Je hebt het juiste huis om te wonen gekozen wat er is voor jou.
  We gaan vast veel van je horen.

 15. prachtig om te lezen
  nog wat geduld en Mickey is volledig door de anderen geaccepteerd en kunnen de deuren weer open blijven :)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top