Corona veilige gender reveal party
Katten,  Thuis

Corona veilige gender reveal party

Alweer twee weken geleden vertelde ik met grote blijdschap dat er een kitten bij ons was aan komen lopen. Het zat in onze tuin maar reageerde op ons en was nieuwsgierig, een goed teken. Het duurde dan ook niet lang dat we besloten die kleine niet in de tuin te laten en na heel wat geduldige uren hebben we die kleine ook binnen gekregen. Maar waar jullie allemaal voor gekomen zijn is natuurlijk deze corona veilige gender reveal party.

Een kitten die stil is, betekent weinig goeds.

Het was een touwtje met veren waarmee we de kleine binnen kregen en ook weer toen het eruit naaide en na een nacht buiten (en in het kattenhuis) besloot dat het binnen beter was. Niet dat het toen als een kleine badass binnen kwam banjeren, nee daar had Frans nog een hele tijd en veel geduld voor nodig. Maar het lukte en sindsdien klinkt hier vaker ‘deur dicht’ dan ooit en een hoop geblaas want de andere katten vinden het allemaal zo leuk niet. Dat mag, normaal lopen ze het huis binnen en buiten overdag, kunnen ze naar zolder zoveel ze willen maar nu zitten ze, als ze al binnen komen, opgesloten wat hun bepaald niet aanstaat. Ze wennen er maar aan.

Begin van de week moesten we met Maria naar de dierenarts, uiteraard wil ik dat met de kleine ook maar die kunnen we af en toe aaien en nog niet oppakken laat staan knuffelen en in een kooitje doen. We merken echt dat de kleine de tijd dat het buiten is geweest, wild is geworden en hebben dus ook de taak die kleine zindelijk te maken. Slapeloze nachten, grijze haren het is me inmiddels niet vreemd. Een kitten die stil is, betekent weinig goeds.

Dus zonder de kleine gingen we naar de dierenarts maar ik zou Liesbeth niet zijn als ik niet een telefoon vol foto’s bij me had en dus liet ik een foto aan de dierenarts zien en bij de eerste foto zei hij het is een mannetje. En daarna nog wat woorden over hoe knap hij is. Zie daar zijn eerste fan. Dus vol trots vertel ik u dat we geen blauwe ballonnen, geen blauwe rook en geen blauwe beschuit met muisjes in huis hebben, corona veilig weet u wel, maar wel een kleine donderstraal van een babykater met de naam Mickey!

41 reacties