Mickey in de sneeuw
Fotoserie

Fotoserie: Mickey in de sneeuw

Toen een paar weken geleden overal de eerste sneeuw viel en het hier al donker was eer de eerste vlokken bleven liggen, toen had ik er zwaar de balen in. Ik wilde namelijk heel graag Mickey in de sneeuw foto’s maken en kreeg daar met daglicht helaas de kans niet voor. En toen kwam van de week de melding dat er sneeuw verwacht werd, veel sneeuw. Met een diepe zucht diepte ik wederom uit diep weggestopte mandjes mijn winters gerief op en wachtte af.
Zaterdagavond begon het met sneeuwen en het is eigenlijk nog niet gestopt hier. En dus trok ik zondagochtend enigszins stuiterend al mijn lagen kleren aan en stond helemaal klaar om Mickey eerste stappen in de sneeuw te fotograferen. De sneeuw was er, maar heb ik van de zomer niet een tweede Doezel binnen gehaald? Die is op zijn zachts gezegd geen fan van sneeuw het leek dan ook uren te duren eer Mickey zijn eerste pootje in de sneeuw plantte.
En toen was het ook gebeurd met een drafje liep hij weg en het hele uur erna heb ik tot aan bevroren handen aan toe achter hem aan gelopen en genoten. Fotoserie: Mickey in de sneeuw.

29 reacties