Fotoserie: Lente in de mist

Fotoserie: Lente in de mist

Fotoserie: Lente in de mist

Mist is iets wat altijd blijft trekken, qua fotografie dan hè. Om doorheen te fietsen is het waardeloos spul. Voor de foto’s hieronder hoefde ik niet te fietsen, ben ik speciaal voor opgestaan om vervolgens te gaan wandelen. Gekker moet het niet worden, maar het was heerlijk. Meestal plakt dat spul overal op maar ondanks dat ik deze keer wel gedacht had aan poetsdoekjes, heb ik het niet nodig gehad. Geen beslagen bril of lens. Toch maakt mist de wereld klein en waar de foto’s vaak somber en melancholisch lijken viel nu alleen de felheid van de lente me op. Fotoserie: Lente in de mist.

9 thoughts on “Fotoserie: Lente in de mist

  1. Mist, prachtig voor dit soort beelden, maar niet om doorheen te rijden of te vliegen….

  2. Erg mooie foto’s. Ik blijf mist ook altijd geweldig vinden om te fotograferen. Het geeft vaak zo’n heerlijk mysterieuze sfeer aan de foto’s.

  3. Het ergste vind ik altijd dat je er dan na een uurtje achter komt dat je eigenlijk gewoon drijfnat bent geworden door de mist… Maar de foto’s zijn weer prachtig!

  4. dus wandelen is eigenlijk te gek voor je :)
    maar je hebt er een pracht aan foto’s over gehouden

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top