Fotoserie: Kitty op de auto

20190603

Laatst schreef ik al over hoe blij ik met de Vitara ben, ook de katten zijn dat. Maria fotografeerde ik al eens terwijl ze lag te zonnebaden op de auto, ook Kitty ligt er graag. Toen ik Frans en dus zijn katten leerde kennen, was Kitty zo schuw dat ik alleen met mazzel en van geruime afstand foto’s kon maken. Inmiddels is ze bijdehand zat, ze haakt haar nagels in mijn vest als ze nog meer lekkers wil, ze draait zich op haar rug om aandacht te krijgen en wordt het liefste noga ruw over haar rug geaaid. Toch vind ze mij met mijn camera nog steeds een beetje eng en dus pakte ik mijn zoomlens erbij en fotografeerde haar tot ze me beu was. Fotoserie: Kitty op de auto.

22 reacties

 1. Prachtige serie foto’s, er zijn inderdaad cameraschuwe katten, Beau moet ook niet veel van de camera hebben, hoe voorzichtig ik hem ook benader, hij merkt het altijd en dan is het plaatje weg.

 2. Geweldig toch die Kitty! Die foto waar ze wegwandelt, maakt wel erg duidelijk dat ze er genoeg van had :-)

 3. Wegwandelende Kitty is mijn favoriet… Die sluit helemaal aan bij jouw omschrijving van haar.

 4. Prachtige foto’s! Toch grappig dat ook katten blijkbaar een beetje cameraschuw kunnen zijn.

 5. Wat hebben wij mensen toch met katten… Mooie foto’s, doet me aan een van mijn vorige katten denken.

 6. bij die ene foto dacht ik geen katje om zonder handschoenen aan te pakken Liesbeth

  een prachtige reeks

  groeten

 7. Vooral de kattenpoot vindt ik een mooie detailfoto en ook mooi bewerkt. Ik heb al heel vaak gemerkt hoe scherp die nagels zijn :)

Reacties zijn gesloten.