Fotoserie: Ifeoma en Mascot

Fotoserie: Ifeoma en Mascot

Fotoserie: Ifeoma en Mascot

De laatste fotoshoot die ik deed is een jaar of vijf geleden en nee ik heb hun dat niet verteld na de fotoshoot maar gewoon ervoor. Ze hadden er vertrouwen in. Sterker nog die gozer daar zei dat het in zijn hoofd allemaal al geregeld was, zelfverzekerd hou ik wel van, kijken wat daar van over is als hij 3 weken lang niet meer dan 4 uur per nacht geslapen heeft.

Nieuwigheden in fotoshoots voor mij, niet de nog ingepakte baby maar het feit dat ik nu mijn flauwe grappen in het Engels moet maken. Waren ze slecht? Jup, werkten het? Ook dat. Ik kan niet anders zeggen dat ik alleen maar genoten heb van deze fotoshoot. Deze twee mensen, ik heb zoveel respect voor ze, leerden elkaar kennen tijdens hun studie. Zij studeerde International Business en hij diergeneeskunde, ze ontmoette elkaar en het was liefde op het eerste gezicht. Alleen studeerden ze in Kiev.

Hun vlucht bracht ze naar Nederland waar ik het prachtige geluk heb gekregen dat ik ze heb leren kennen en deze foto’s van ze mocht maken. Ik had me geen zorgen hoeven maken over mijn fototalenten, met zulke mooie en lieve mensen voor mijn lens kan dat ook niet anders. Voor nu is het enkel nog afwachten want Ifeoma en Mascot worden binnenkort ouders van een ongetwijfeld prachtig kind.

21 thoughts on “Fotoserie: Ifeoma en Mascot

  1. Een klik mét de fotograaf maakt de kans op mislukken al een stuk kleiner. Ze stralen van geluk terwijl hun leven tot nu toch niet op rolletjes liep! Prachtige, serie.

  2. Het blijft speciaal, mensen vastleggen op de gevoelige plaat. Ze hebben wel lef, een kind nemen in deze tijd.

  3. Mooi dat je die mensen daarmee kan helpen. Een herinnering voor het leven.

    Love As Always
    Dimario

  4. Dat zijn nog eens mooie ontmoetingen. En mooie foto’s! Ik wens het trio veel geluk en liefde toe.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top