Fotoserie: Genieten van de herfst

Fotoserie: Genieten van de herfst

Fotoserie: Genieten van de herfst

In hartje zomer, als de zon bakt en de temperatuur plakt dan begin ik al te verlangen naar de herfst. Naar de prachtige kleuren, naar paddenstoelen, naar de geuren en ja zelfs naar die hoosbuien en stormen.  Ik kan namelijk alleen genieten van de herfst. Van hoe het ruikt, van de veranderingen en van het prachtige licht. Uiteraard baalde ik dit jaar ook van oktober met meer bewolking dan ik me lief is toch fotografeerde ik de herfst en laat jullie nu de blaadjes veelal zijn gevallen, nog even meegenieten. Fotoserie: Genieten van de herfst.

33 thoughts on “Fotoserie: Genieten van de herfst

 1. Die bovenste foto is een pláátje. In de herfst toont de natuur ons vele kleuren!

 2. O zeker, de herfst is prachtig en ruikt zéker heerlijk. Wat mij betreft heeft iéder seizoen toch wel z’n mooie kantjes, én minder kantjes natuurlijk.En jij maakt sowieso in ieder seizoen mooie foto’s.

 3. Wauw…. prachtige herfstplaten zeg.
  Prachtige kleuren en ook de foto met de “gouden” gloed is fantastisch!
  De herfst vind ik qua jaargetijde dan ook de mooiste vanwege de mooie warme kleuren.
  Groet, Helma

 4. ik persoonlijk vind de herfst nog mooier dan de lente, met al die schitterende kleuren
  paddestoelen is door mijn pijnlijke rug en knieën helaas niet goed meer mogelijk, ik heb er al wat gefotografeerd, vond het ook heel leuk om te doen in de herfst, prachtig serie en herfst sfeer foto’s

 5. We kregen prachtige herfstdagen dit jaar en het was volop genieten van de geuren en de kleuren. Paddenstoelen alom, ze sierden onze bossen en parken. Het was gewoon zalig, net zoals jouw foto’s die van dit alles getuigen.

 6. wauw… heerlijke beelden om even lekker bij te ontspannen. Hopelijk heb ik zondag even tijd om door het bos te lopen.

  Love As Always
  Di mario

 7. We zijn geloof ik allemaal gebiologeerd door de mooie herfstkleuren! Jouw foto’s zijn prachtig! Ik kan niet zeggen dat ik naar de herfst uitkijk, maar het levert wel mooie plaatjes.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top