Fotoserie: Daar zijn lammetjes!

Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

Fotoserie: Daar zijn lammetjes!

Iets meer dan een week geleden ging ik naar de schaapskudde in de buurt om eens even te bespreken waar de lammetjes bleven. De dames lieten bepaald niet veel los maar wat ik te weten kwam dat deelde ik. Ik gaf het nog een week. Helaas hebben we rare weken nu, het regent opeens niet meer zoveel en die schapen die waren een dag na mijn gesprek verdwenen.
En dus kon ik niet even gaan kijken naar hun inmiddels vast aanwezige schattige kroost. Ik heb namelijk geen idee waar deze schapen wonen, hebben ze wel een kooi? En als ze die hebben, dan is dat vast een openbaar iets en dat is dicht tot april of langer. Zoveel geduld heb ik niet.
En nou had ik natuurlijk met een pokergezicht hier deze lammetjesfoto’s neer kunnen zetten in de hoop dat jullie het niet op zou vallen dat het een totaal ander ras is en ze wel heel gevlekt zijn en zo, maar ja eerlijkheid duurt het langst, dus alstublieft de beloofde lammetjes maar wel van een ander soort schaap. Fotoserie: Daar zijn de lammetjes!

36 thoughts on “Fotoserie: Daar zijn lammetjes!

 1. Ik ben heel heel dankbaar dat ik ze dit jaar kon fotograferen. Maar idd afstand houden ik deed het al.

 2. De enige echte lammetjes! Wat een dotjes. Heel aandoenlijke foto’s. Buiten heb ik ze nog niet zien huppelen maar dat komt omdat ik m’n wandelronde met Rosa aanpas. Ik mijd de drukte. Maar door jouw foto’s zie ik ze toch!

 3. Ohhh, zo lief! Ik ga eind van de middag ook even kijken hier in de buurt. Als iedereen zit te eten. Althans, dat hoop ik.

 4. Zo’n gevlekte lammetjes heb ik nog nooit gezien.
  Dit zijn heel bijzondere én schattige diertjes vind ik :-)

 5. inderdaad Leiden is een bezoek meer dan waard , ik heb het ook op een lijstje staan
  ik pas me aardig aan hoor :) , maar ik ben toch blij dat ik mag blijven wandelen , maar dat zal nu meer hier zijn dan elders , de treinen gaan heel veel minder rijden :(

 6. Ach… wat lief! Dit zijn wel heel bijzondere lammetjes van deze soort. Nooit eerder gezien namelijk. De foto’s zijn heel goed geslaagd!

 7. Jaaa, daar zijn ze! Sommigen lijken wel blue merle honden, haha. Heel mooie foto’s!

 8. Wat een schattige lammetje en hoeveel verschillen.Ik zie hier bij ons alleen witte of zwarte lammetjes

 9. Ze lopen buiten gewopn afstabd houden van mensen en lekker dicht bij de natuur.

 10. Ondertussen kom je niet meer bij die lammetjes in de buurt. Hier is alles gesloten.

  Love As Always
  Di mario

 11. O die zijn prachtig om te zien
  ja je foto’s ook :)
  ik zal eens bij de schaapskudde hier lopen en hopen dat ik ook geluk heb

 12. Het zijn prachtige lammetjes, daar fleurt een mens van op.
  De lente en nieuw leven, er is hoop op betere tijden. Hans

 13. O, die zijn zo leuk, die bonte wollige vachtjes
  Echt lentegevoel bij de foto’s Liesbeth.

 14. Die lijken inderdaad op pas geboren koeien.
  De natuur komt terug tot leven.

 15. Wij noemden vroeger een dalmatiër een rijst-met-krentenhond.
  Maar dit zijn dus rijst-met-krentenschapen! :) Leuk!

 16. Haha, ik dacht even dat het koeien waren. Maar na het schoonmaken van de bril zag ik het…

 17. Deze zijn ook leuk! Maar was je bij at gesprek dan vergeten je telefoonnummer achter te laten om verhuisberichten door te kunnen geven?;)

 18. Oh, maar deze zijn minstens zo leuk hoor, en helemaal schattig! Er is geen koe zo bont of er zit wel een vlekje op waarom zou dat voor lammetje óók niet zo zijn;-)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top