Doezels week over zijn buitenverblijf

Doezels week over zijn buitenverblijf

Doezels week over zijn buitenverblijf

Het was wel 33 graden in mijn buitenverblijf. En dan heb ik nog voordeel van de opengewerkte zijdes van vooral de bovenste laag van mijn bescheiden optrekje in de tuin. Had u de trap gezien ben vandaan weer vreselijk vaak op en neer geweest. De ene bezoeker na de andere die ik uiteraard van gepaste afstand te woord sta. Pardon even gapen hoor dat is zo weer over. Iets te veel door de paleistuin geschreden vandaag. En precies dat ene luie momentje dat weet Liesjbed dan weer vast te leggen maar het was die of de foto hieronder. Toen ik mij even subtiel en onzichtbaar terug wilde trekken. Het doet mij deugd dat Liesjbed de tuin zo probeert bij te houden. Hoewel zij het concept ‘wilde tuin’ hier en daar en ook daar en vooral daar toch wel erg letterlijk neemt.

Frans kwam kortgeleden een windhaan aandragen. Versgeverfde kippen in de tuin en een windhaan op mijn dak. Wat kan ik nog meer verwachten, eieren?

Sinds kort ben ik overgestapt op ander prinselijk voedsel. Liesjbed kwam thuis met Felix Soup. Ze mopperde al een hele tijd dat ik het eten alleen aflikte en nu heeft ze kleine zakjes gevonden waar ik veel af te likken heb.

Ik verraste Liesjbed pas met een bezoekje en nam mijn plaats in op het bureau toen ze opeens; “Je hebt wel vuile poten pik” zei. Vergeef me zulke bewoording lieve volgers, ‘pik’ is mijn bijnaam. U begrijp dat ik ook niet graag aangesproken wordt met zulke bewoording maar het is niet anders.

Liesjbed heeft deze maand bijzonder veel tijd doorgebracht in de slaapkamer. Behalve dat ik natuurlijk haar persoonlijke support kat wilde zijn heeft ze ook mijn favo kleedje in het raamkozijn gelegd. Zelfs Maria kwam met regelmaat even kijken en wisselde met mij de wacht. Maar uiteraard ben ik een tevreden kater nu ik nog een blog heb om jullie mijn geliefde volgers toe te spreken.


34 thoughts on “Doezels week over zijn buitenverblijf

 1. Super leuke foto’s en ja ik ben gek op katten en honden en paarden en als je die foto’s zo ziet dan wordt je er wel vrolijk van ik heb jou link hier neer gezet in mijn website

 2. Nou, koninklijke hoogheid Doezel, leuk om eens uitgebreid kennis met je te maken. Je hebt dezelfde kleuren als onze Mijntje. Zij is altijd bereid zich aan te passen aan jouw soortgenoten. Ik weet niet of dat andersom voor jou ook het geval. Desalniettemin krijg van je van haar een vriendelijke poot. Ze heeft overigens geen buitenverblijf, maar een volledig ingericht binnenverblijf op de begane grond mét ventilator, met de naam huiskamer. Daar lag zij zo’n beetje volledig gestrekt in dezelfde houding als jij, tijdens de warme dagen. Even een buiging voor zijne majesteit als afscheidsgroet. Het gaat u goed!

 3. Poeh wat was het heet zeg. Gaap maar lekker wat je wilt :D Met deze temperaturen hoeft het niet allemaal zo waardig te zijn.

 4. 33 ° in je prinselijk buitenverblijf ….dat was puffen Doezel..

  maar je personeel weet je wel te verwennen

  geniet er maar van

 5. Gave foto’s! Gelukkig kan ik je blog nu weer lezen. Op mijn telefoon kreeg ik hem niet geladen. Zal te maken hebben met de vele foto’s, het beperkte geheugen van mijn telefoon of een combinatie van die twee.

 6. Wat een knap stel zijn julliel! En wauw! Je hebt zelfs buitenverlichtng bij je buitenverblijf. Da’s wel heel sjiek! Maar dat past ook wel bij je.

 7. Een leuk buitenhuisje Doezel, daar kun je lekker weg dommelen.
  Katten begrijpen heel goed hoe je lui kan leven. Hans

 8. Hee Doezel jij word dus ook ze verwend met eten. En 33 gr. is inderdaad afzien. Gelukkig komt er nu verkoeling.

 9. Ik legde hier ook een mooie kleedje op de vensterbank, maar onze dame gaat er dan dus echt niet opzitten. Wat doe ik verkeerd Doezel?

 10. Nee ze was bezig met haarwebsite en daarna nog meer en daarna was het te warm buiten voor zwarte katten zei ze.

 11. Wéét je toch prins Doezel, je bent nóóit veilig voor de camera van Liesjbeth. Maar je bent gewoon te fotogeniek om je te negeren, laat dat je troosten. Ze was toch niet ziek hé, dat ze zo veel in de slaapkamer verbleef en moreel gesteund moest worden.

 12. Oei, Doezel, die privésauna vind ik wel een beetje sneu voor je, maar verder heb je het geloof ik nog steeds heel prima daar in je tuin en huis.

 13. Liesbeth, ik heb genoten van dit mooie poezenverhaal en de foto’s.
  Die soup neem ik ook een keer mee voor onze Milly.
  Ik geef haar wat meer natvoer deze dagen.

  Groetjes en fijne zondagavond.

 14. ja ik hoorde er al enkele mopperen :)
  voor het blogje wat ik maak red ik me er prima mee , en betaal ook niets

 15. Wel Doezel, ik noem je veiligheidshalve maar niet “pik”, met dat leventje van jou zouden veel soortgenoten best willen ruilen. Je kan gerust stellen dat jij je leventje goed voor elkaar gekregen hebt. Natuurlijk ben ik benieuwd naar al de avonturen die je nog in jouw prinsentuin gaat beleven. Vergeet Frans er niet op te wijzen dat hij de windhaan geregeld van wat olie voorzien, anders gaat hij vervelden gaan piepen. Dat staat niet voor een haan en het stoort je slaap. ’t Is maar een tip hé ;-)

 16. nou Doezel ik vind dat je er prachtig op staat hoor zo lekker gapend :)
  en je wordt flink verwend begrijp ik wel met een lekkere soep
  ik ben voorstander van een wat wilde tuin

 17. Wel edelaaibare.. ik vind dat jij maar een fijn leventje hebt! En zo te zien geniet je er ook van.. dus da’s alleen maar goed. De foto’s zijn weer vorstelijk! :-)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top