Katten

Doezels week in foto’s over Marion

Och dames en heren het was me mijn weekje wel. Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen lag poes Marion in de kreukels. Niet mijn bewoording uiteraard, dat is de spreektaal van Liesjbed. Daar wil ik, Prinselijke Kater Doezel niet mee vergeleken worden. We waren deze week allemaal van slag en onrustig. Hoe kan het ook anders, Marion heeft ruzie gehad maar omdat ze niet wenst te spreken over het voorval, kan ik u helaas geen verdere mededelingen daarover doen.

Bij de dierenarts
Wel kan ik u vertellen dat het stukken beter met haar gaat en dat zeker haar eetlust er niet onder te lijden heeft gehad. Marion knapte na de eerste spuit in haar kont redelijk snel op, maar was nog wat van slag. Zowel woensdag als vrijdag heeft ze nog antibiotica nodig gehad. Zogenaamd een kuurtje snapt uw wel. Da’s om de rekening te spekken. Je moet er als mens en dier maar vanuit gaan dat ze het beste met je voor hebben, maar zo van slag als Marion steeds terug kwam van de arts kan ik u vertellen, leek het er toch niet op. De eerste keer hebben ze zelfs venijnig in de wang geknepen. Gelukkig hoeft dat niet meer want de foto’s hierboven zijn recent en zoals u ziet gaat het weer beter met haar.

Zag tot mijn grote vreugde dat zowel het grasje binnen als het grasje buiten weer aan het groeien zijn. Het ruikt warempel naar de lente en hoewel we allemaal ‘geholpen’ zijn, krijgen we toch een beetje de kolder in de kop. Nou ja, ik vooral. De rest ligt gewoon nog graag in een dekentje al dan niet voor de kachel.

Grappig feitje: Echt gezien de poesjes die Frans bedanken voor het mooie weer. Gekke vrouwen! Dat regelt hij helemaal niet dat doet Liesjbed.