Doezels waarschuwende week in foto’s

Doezels waarschuwende week in foto's

Doezels waarschuwende week in foto’s

Hallo dames en heren hier spreekt uw Prinselijke Kater. Hoewel ik het u graag wil vragen, laat ik de vraag hoe het met u gaat, met liefde achterwege. Hoewel niet elk huisdier het zal begrijpen, weet ik heel goed dat dat virus kwaad doet. Ook voor poesjes en katers is dit een risicovolle periode, ook wij kunnen corona krijgen en verspreiden. Let ook op uw huisdieren, dames en heren en ja ook op uw hond. Welkom bij Doezels waarschuwende week in foto’s.

Pasgeleden was ik jarig, niet bepaald een dag om te vieren en dus besloot ik een wandelingetje te maken. Helaas trof ik een gruwelijk grote grommende hond en eindigde ik in de boom. De boom in, dat kan ik, maar eruit heb ik ook na de vorige keren nog niet onder de knie. Frans knutselde een ladder tussen de takken en uiteindelijk kwam ik eruit.

Sinds een kleine week wandelen Liesjbed en ik weer. Niet ver en ook niet aan een riem, ik ben geen hond, lopen we over straat. Ik heb een met gras bedekte sloot ontdekt, Liesjbed moest hard lachen toen ik met natte poten en buik eruit kwam. Moet naar waarheid vertellen dat dat wandelen mij wel aanstaat. Een beetje beweging kan bij haar geen kwaad.

Zoals u alleen vast heeft gemerkt is de lente en met haar de zon gearriveerd. Zeer welkom kan ik u vertellen, het humeur van die wijv meiden was niet te hachelen! De krengen willen hun normale blikvoer niet meer, hebben ze volgens mij onderling afgesproken want ze weigeren het inmiddels massaal en pertinent. Daar ik fatsoenlijke blikjes krijg kunnen jullie voorstellen dat me dat totaal niet interesseerde tot Liesjbed en beu was en met gevaar voor eigen leven een supermarkt betrad en met allerlei dozen en blikjes thuis kwam. Ik had haar hoger ingeschat weet u, meer nou dan eten ze maar niet, maar Marion is dunner geworden en dat staat ons geen van allen aan. En eigenlijk mag ik niet klagen want één der blikjes bevatte naturel tonijn (van Lidl de hofleverancier) en weet u dat lusten wij hier allemaal, dat is een unicum zo u begrijpt.

Een frisse neus halen, dat mag nog, maar voor de rest vind ik het zonnige maar frissche weer vooral voor zonnebaden achter het raam. Ik kruip graag onder een dekentje of in Liesjbed armen. Zou u ook moeten doen, dat dekentje en zonnebaden achter het raam. Niet Liesjbeds armen uiteraard dat is mijn plek, maar dat moet ik bij Frans nogal eens herhalen.

Dames en heren ik wens u allen gezondheid en sterkte toe, blijf thuis, haal alleen op stille momenten een frisse neus en denk aan uzelf, uw mede aardgenoten maar vooral aan uw huisdieren zeker als het poesjes zijn.

27 thoughts on “Doezels waarschuwende week in foto’s

 1. Volgens mij heb jij het best naar je zin Doezel. O ja, alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Geniet maar lekker van het zonnetje ,dat doe ik ook!

 2. Wc rolletjes zijn hier opeens helemaal het ding. Katten voelen sfeer, die weten dat er iets is. De katten zijn hier niet zo in hun hum.

 3. Doezel dank je wel voor je humorvolle update. We genieten hier ook extra van de twee poezen in huis. Ze hebben nog nooit zoveel achter speeldingetjes gejaagd.

 4. Die twee honden in China die positief getest waren, hadden overigens helemaal geen symptomen.. ik vraag me dan wél af waarom die beesten getest werden?

 5. Alsnog gefeliciteerd, Doezel! Onze Spike zit veilig binnen. Alleen dat advies om anderhalve meter te houden, lapt-ie aan zijn laars. Zodra ik zit, zit Spike ook. Bovenop mij.

 6. Ik heb het vast eerder gezegd, en ik zeg het weer.. Je hebt het maar getroffen met Liesjbed en Frans…

 7. Het is inderdaad nog erg fris, geloof dat het de afgelopen winter nog niet zo koud is geweest dan nu in Maart, leuk blog met die videos en tekst, pas goed op jezelf in deze onzeker tijd.

  Groeten, Bram

 8. Leuke filmpjes en verhaal Liesbeth.
  Onze Milly haalt ook af en toe een frisse neus.
  Nu ligt ze lekker veilig op het plaid op de bank te slapen.

  Heb een fijne zondag.

 9. Heerlijke filmpjes. En verder hoop ik dat iedereen zich vandaag aan de oproep van Doezel gaat houden.

 10. Gefeliciteerd met terugwerkende kracht. Ja, huisdieren kunnen het helaas ook krijgen. Vreselijk toch. Als ik verkouden word of andere klachten krijg laat ik Bentley dan ook niet in mijn buurt.

 11. Dat probleem van samen plots het normale eten weigeren heb ik hier ook. Het zal de tijd van het jaar zijn…
  Voor de rest ben ik heel blij dat ik op z’n minst nog de katten kan knuffelen. Ze komen niet in contact met andere katten of mensen.

 12. Doezel geniet wel van de lente, bomen zijn best hoog als je er in zit.
  Had gehoord dat het corona virus niet op dieren kan worden over gebracht. Hans

 13. Krijgen.. heel zeldzaam, verspreiden.. zeker niet.. het virus gaat niet van dier op mens.. alleen dus héél zelden van mens op dier (bekend van drie dieren.. 2 Chinese honden, 1 Belgische kat) wereldwijd.. da’s echt wel zeldzaam dus.. maar ik vraag me dan wel af wat die mensen met hun dieren doen hoor.. tongen? :-)
  Nog gefeliciteerd Doezel.. ik denk dat de baasjes nog maar wat tonijn bij de Lidl moeten gaan scoren voor een extra feestje voor jou.. dat mag wel in deze Coronatijd! :-)

 14. Deze waarschuwing neem ik tot mij. Ik zal er eens goed naar luisteren en zo mezelf eens goed ontsmetten met wat alcohol.

  Love As always
  Di mario

  ps.. nog gefeliciteerd he.

 15. Gelijk heb je Doezel af en toe een frisse neus halen is fijn en dan weer terug een zonnebad als Prindelijke Kater ken je de geneugten van het leven.
  nemen

 16. Kaat en Ollie liggen ook graag in de zon op de bank, die komen alleen achterom op ons afgeschermde terras, en daar hebben we geen bomen en komen ook geen honden… Voor de rest is het zeer voorzichtig zijn… winkelen in de rustige uurtjes en af en toe met Moppie eropuit.

 17. Kijk je wel goed uit tijdens het wandelen Doezel?
  Er loeren nogal wat gevaren langs de weg.
  Anders kruip je maar bij Liesjbed in haar armen, kan ook best als er gevaar dreigt en niet alleen om te kroelen en knuffelen.

 18. zitten we gelijk te krabbelen :)
  ja leuk dat ze het zo doen hé
  de rest wachten we maar weer af

 19. ja lekker Doezel dat zonnen achter glas
  maar dat rollen over straat laat ik aan jou over :)
  een lekker visje maak je mij ook blij mee mmmm
  wandelen is goed , maar dat moet je niet omhoog een boom in dien eigenwijs hihi
  fijne avond groet

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top