Dat is balen! 6
Balen

Dat is balen! 6

Dat je op Nieuwjaarsdag in pyjama in je stoel zit (met het zuur van die kutoliebollen) en er opeens een wildvreemde vent binnenloopt, omdat hij dat elk jaar doet, om gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik wil een hek met stroom erop en met zonder bel!

Iemand naar een foto vraagt en die opeens compleet foetsie lijkt te zijn en als je ’s avonds kijkt die gewoon op je telefoon staat.

Dat je iemands knuffel op een tank fotografeert en die erop eens inglijdt pffff vond hem terug hoor maar zat wel 75 jaar oud stof op.

Dat je favo artiesten allemaal opeens een andere kant op gaan qua muziek er je er geen hol meer aan vindt.

Dat je na veel te lang eindelijk een stuk gaat fietsen en ’s avonds zoveel zadelpijn hebt dat je op zoek gaat naar een Puchzadel.

Dat de zonneklep in de auto altijd te kort is, als in dat de zon dus alsnog in je smoel schijnt. #kutzon!

Dat ze komen collecteren voor carnavalsclub en dan zeggen dat je de enige bent die niet betaald. #betaaljeeigenbier

Dat de borrelnoten in je kerstpakket ranzig zijn en de kerstkoekjes zelfs genegeerd worden door de vogeltjes.

Dat het vies vuil teringweer buiten is en je kat per se naar buiten moet, vervolgens binnen gelaten wil worden en als je d’r net hebt afgedroogd ze er precies weer uitnaait omdat Vriendjelief binnenkomt. Polkadotquote katten

Dat je naar de wc gaat voor je vertrekt en na een kwartier alweer denkt te moeten, o gaat het zo’n dag worden?!

Dat je een openbaar toilet opzoekt en altijd een smerige wc treft maar geen keus hebt want de enige en omdat je heel erg nodig moet. En dat er dan altijd iemand staat te wachten.

Dat je kerstavond na de film per ongeluk invalt op ‘Het beste van’ waarbij afgezwakte BN’ers hun mening spuien over één of ander onderwerp en ze met elk woord wat er uit die hoofden komt alleen hun totale gebrek aan IQ delen. Ik zweer je als je nog niet simpel bent dan ben je het na 10 minuten tenzij er precies een reclameblok begint.

Dat de artiest die je wel geweldig vind eindelijk naar Nederland komt maar het je 180 euro plus een tank benzine gaat kosten.

Dat je 1 beker koffie drinkt en 3 keer moet plassen in een half uur.

Gij bent nie van hier hè.

Dat je een museum, een smeerkaasmaker en een website een mailtje stuurt en ze allemaal te beroerd zijn om te reageren.

Dat je bij iemand thuis komt en ziet dat een door jouw gemaakte foto in een lijst zit, inclusief nogal duidelijk logo en dat ze dat cadeau hebben gekregen. Gek joh dat de fotograaf geen geld verdient.

Dat je het doosje paracetamol opent en altijd eerst de kant van de bijsluiter treft en het doosje omdraait om vervolgens net met je nagelriem langs de scherpe rand te gaan.

38 reacties