Dat is balen! 6

Dat is balen! 6

Dat is balen! 6

Dat je op Nieuwjaarsdag in pyjama in je stoel zit (met het zuur van die kutoliebollen) en er opeens een wildvreemde vent binnenloopt, omdat hij dat elk jaar doet, om gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik wil een hek met stroom erop en met zonder bel!

Iemand naar een foto vraagt en die opeens compleet foetsie lijkt te zijn en als je ’s avonds kijkt die gewoon op je telefoon staat.

Dat je iemands knuffel op een tank fotografeert en die erop eens inglijdt pffff vond hem terug hoor maar zat wel 75 jaar oud stof op.

Dat je favo artiesten allemaal opeens een andere kant op gaan qua muziek er je er geen hol meer aan vindt.

Dat je na veel te lang eindelijk een stuk gaat fietsen en ’s avonds zoveel zadelpijn hebt dat je op zoek gaat naar een Puchzadel.

Dat de zonneklep in de auto altijd te kort is, als in dat de zon dus alsnog in je smoel schijnt. #kutzon!

Dat ze komen collecteren voor carnavalsclub en dan zeggen dat je de enige bent die niet betaald. #betaaljeeigenbier

Dat de borrelnoten in je kerstpakket ranzig zijn en de kerstkoekjes zelfs genegeerd worden door de vogeltjes.

Dat het vies vuil teringweer buiten is en je kat per se naar buiten moet, vervolgens binnen gelaten wil worden en als je d’r net hebt afgedroogd ze er precies weer uitnaait omdat Vriendjelief binnenkomt. Polkadotquote katten

Dat je naar de wc gaat voor je vertrekt en na een kwartier alweer denkt te moeten, o gaat het zo’n dag worden?!

Dat je een openbaar toilet opzoekt en altijd een smerige wc treft maar geen keus hebt want de enige en omdat je heel erg nodig moet. En dat er dan altijd iemand staat te wachten.

Dat je kerstavond na de film per ongeluk invalt op ‘Het beste van’ waarbij afgezwakte BN’ers hun mening spuien over één of ander onderwerp en ze met elk woord wat er uit die hoofden komt alleen hun totale gebrek aan IQ delen. Ik zweer je als je nog niet simpel bent dan ben je het na 10 minuten tenzij er precies een reclameblok begint.

Dat de artiest die je wel geweldig vind eindelijk naar Nederland komt maar het je 180 euro plus een tank benzine gaat kosten.

Dat je 1 beker koffie drinkt en 3 keer moet plassen in een half uur.

Gij bent nie van hier hè.

Dat je een museum, een smeerkaasmaker en een website een mailtje stuurt en ze allemaal te beroerd zijn om te reageren.

Dat je bij iemand thuis komt en ziet dat een door jouw gemaakte foto in een lijst zit, inclusief nogal duidelijk logo en dat ze dat cadeau hebben gekregen. Gek joh dat de fotograaf geen geld verdient.

Dat je het doosje paracetamol opent en altijd eerst de kant van de bijsluiter treft en het doosje omdraait om vervolgens net met je nagelriem langs de scherpe rand te gaan.

38 thoughts on “Dat is balen! 6

 1. Volgens mij heb ik ooit gelezen dat je deze momenten opspaart voor een blog. Ik hoop het van harte…

 2. Dat van die nagelriem had ik vanavond met een toetje Griekse yoghurt met honing. Daar zitten ook van die scherpe randjes aan. :-( .

 3. Balen dat ik door Balen ben gefietst en het bordje Balen niet op de foto heb gezet.

 4. ja het is er een prachtige omgeving
  en Hattem een mooi oud stadje
  ja dat bordje viel ondanks de zon die er op scheen mij gelijk op
  nadien zag ik nog een herdenking plek , paar namen er op in april van ’45 :(
  ik kom die ezeltjes nooit voorbij , moet ff met ze praten :)
  en deze met die kleur zag ik nooit eerder
  jammer dat het bordje langs de dijk bij die klompen me nog niks nieuws opleverde
  fijne avond groet

 5. Dat valt mee, de wereld van mensen die zich bezig houden met de Tweede Wereldoorlog en een voertuig hebben en zijn wezen kijken bij de Britse club en dan ook nog fatsoenlijke foto’s hebben gemaakt, is niet heel groot.

 6. Ach Toetje, nog evrn en je mag weer in de wasmachine en is alles schoon.

 7. Oh.. tip voor die pillendoosjes.. de kant met de houdbaarheidsdatum (vaak in een wit vlak gedrukt) is altijd de goede!

 8. Mevrouw Liesbeth, 75 jaar oud stof is minder stoffig dan wat hier momenteel in huis hangt. Daarbij was het een avontuur om de binnenkant van dat apparaat te kunnen bekijken.
  Knuffel,
  Toet

 9. Hahaha, ooo, ik moet echt zo lachen om hoe je dit opschrijft. Vooral die ‘Het beste van’. Blij dat ik daar niet langs ben gezapt…

 10. Dat doosje paracetamol. Echt áltijd! Met alle pillendoosjes trouwens. En als je dat hek hebt gevonden hè, mag ik dan ook een klein stukje ‘overschot’? Lijkt me fijn;).

 11. Ja, de oliebol, het breek je op en dan ook nog een vreemde kerel.
  Je gaat al aardig naar blue monday, nog 4 dagen. Hans

 12. Begrijp ik hoor. Als je een tablet laptop of slimme tv hebt dan zou je voor 1 cent een maand netflix kunnen nemen. Op tijd opzeggen uiteraard maar dan heb je iig iets te kijken ipv tv.

 13. Opnieuw proberen, lag plots op toetsenbord .Ik zag het niet alsof je klagen, vond het fantastisch om te lezen en het klonk in mijn oren als humor.Was leuk om te lezen.

 14. Och ja ik weet dat ik niet mag klagen. Ik hoop van harte dat je situatie snel verbeterd.

 15. Soms gaat alles mis maar het blijven niet altijd baaldagen.Hier loop ik de muren op, kan niet buiten ,zie,geen mens,niets op tv en doodmoe en kan niet slapen door een harnas maar de lucht klaart op en moet morgen op controle en misschien wordt het balen dan wel beter.Wens je een zonnige dag toe.

 16. Hahahaha, na een stuk fietsen, kan een windring ook uitkomst bieden hoor!

 17. Het valt allemaal niet mee. Een lichtpuntje misschien is dat die foto het kennelijk wáárd was te jatten. Dat maakt het niet minder schofterig maar het is tóch een soort complimentje.

 18. Dat is echt balen:(

  Dat van die paracetamol herken ik zeker:)

  Maar och we balen weleens maar meestal niet, toch…

 19. Die foto, een rot streek. Zo klote als een ander met jouw werk ervandoor gaat.

 20. Logisch dat je een paracetamol nodig had, maar zelfs dát ging dus fout;-)

 21. Gij bent niet van hier… grrr… en er al twintig jaar wonen. Ik haat het.

 22. Dat is weer een mooi balenstukje!!!
  Maar dat van die foto, zeg je daar dan wat van??

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top