Beetje balen 10 buien, gevaarlijke croissantjes en meer

Beetje balen

Beetje balen 10 buien, gevaarlijke croissantjes en meer

Zo het is weer tijd voor een beetje balen, mijn maandenlang opgespaarde kleine vormen van ellende die ik graag noteer zodat jullie erover kunnen gniffelen.

Afscheid moeten nemen van weer een koffiebeker. Een potje peper pleurde uit de kast en brak het oor. Nieuwe beker bij de kringloop gekocht geen idee wat er met dat ding is maar de cappuccinomelk slaat er in dood, freaky!

Kip kernramp

Die ene keer dat ik eens aan de telefoon ben een wisselgesprek krijgen en niet weg kunnen drukken omdat je ondertussen bezig bent de modem te resetten en probeert te vinden waar die pestkabels ook alweer zaten. Moest de middelste eruit halen, maar zodra ik dat ding verschoof waren ze er natuurlijk allemaal uit. ‘Lukt dat mevrouw?’ Ja hoor prima, terwijl ondertussen dat irritante piepje doorgaat.

Supermarkt die de inrichting compleet verandert, in deze tijd ja stelletje gekken

De moord stikken ik een hap rijst. Volgens steekt er nog ergens een korrel die er niet hoort.

Nick & Simon die ABBA zingen. Gewoon niet doen.

Dat je halverwege de nacht wakker wordt van een blaffende hond die maar niet ophoudt.

Dat je een mooie template voor je blog hebt gevonden en die een foutmelding geeft en heel je blog weg is.

Dat Kitty een bus aanstekergas van de werkbank stoot en de dop kapot valt. Was er op tijd bij hoor zijn toch geen leuke brandweermannen in dit dorp.

Dat je nog niet eens lomp doet maar toch je noice cancelling koptelefoon van kruitvat breekt. Geld teruggekregen maar zo jammer van de kwaliteit.

Dat met dat mooie weer ook de boeren weer bezig zijn alsof er geen stikstofprobleem is.

Heerlijk van een croissantje genieten en toch niet zo goed tegen roomboter kunnen…

Dat je een rit met de Willys doet en moet vluchten voor naderend onweer. En je dan een foto maakt die er zo achterlijk uitziet.

Dat je vent in zijn schuur heel wat meters en een paar dikke muren verderop met zijn zendertje zit te spelen en mijn muis toch besluit dat ie daarop moet storen. Bloedirritant.

Dat de varkens weg waren die er zo lang hebben gestaan.

Dat je een bui op je bek krijgt als je de supermarkt inloopt maar als je in de rij gaat staan ziet dat het zonnetje schijnt. Tot ik klaar was hè, toen begon het te hagelen. En de bui afwachten doe ik liever niet met al dat plakvolk om me heen.

De klitten uit je haren knippen omdat ze er niet meer uit willen, er zijn ook nadelen aan ritjes Willys jeep en coronahaar.

Dat een jong iemand even tussendoor appt waar haar uitvaartwensen te vinden zijn. Vieze vuile tring epidemie.

Dat je een boek leest en er een boek voor zit en dat je die nu ook wil. En dat je ander boek leest waar ook een boek voor zit en dat je die ook wil en opzoekt en er net op tijd achter komt dat het opnieuw uitgegeven is onder een ander naam en dat je het boek dezelfde dag in dezelfde kringloop gekocht hebt.

Dat Evernote 3 updates binnen 2 weken doet en dat de laatste de app zo traag maakt dat ik sneller op een naam gekomen ben dan ik het op kan zoeken, dat was niet de deal Evernote.

Dat ik mijn fijne bankje droog maak, koffie haal ga zitten en dat het dan spettert.

29 thoughts on “Beetje balen 10 buien, gevaarlijke croissantjes en meer

 1. Mijn huidige favo koffiemok gaat al een paar jaar mee. Als die er aan gaat baal ik stevig.

 2. De supermarkt en de piepende telefoon springen er voor mij gelijk uit. Zó bloedirritant!

 3. Ow mèèènnn! Allemaal stomme dingen! Gelukkig van maanden opgespaard :)
  Het is ook fijn om al TIJDENS de ergernis te kunnen denken: deze kan er mooi bij.
  Over updates, verdwenen beesten en speurtochten in de supermarkt grom ik lekker met je mee.

 4. Die supermarkt… Mijn buurtsuper deed dat ook. De karretjes staan nu zo onlogisch dat een karretje pakken nog zelden helemaal coronaproof kan..

 5. Ellende van je afschrijven is een goede therapie.
  Handig de inrichting in de buurtsuup veranderen, je blijft zoeken.
  Klitten heb ik nooit in mijn haar gehad. Hans

 6. soms moet je gewoon veranderen. Omdat het assortiment wijzigt of beter werkbaar moet zijn. Ik hoop dat de zon al je frustraties laat smelten.

  Love As Always
  Dimario

 7. Je antwoord leek meer op een ongeïnteresseerd personeelslid dan wat je nu omschrijft. Ik weet wel waarom ze alles omgooien, als mensen alles weten te vinden staan ze te snel buiten en geven ze niet genoeg uit.

 8. Niks klacht. Ik wou alleen maar weten waarom. En het winkelpersoneel bij ons is wel vriendijk en tot hulp bereid als je iets vraagt. Waarom zou ik dan niet vriendelijk zijn?

 9. Stuur een klacht naar het hoofdkantoor. Ik praat niet met het winkelpersoneel die hebben niks in te brengen en voeren alleen maar uit.

 10. lees het graag
  het is alleen dat ik heb afgeleerd ivm m’n ademhaling , om me overal aan te ergeren , levert eerder hyperventileren op dan dat het helpt , goede bedoelingen heb ik alleen maar hoor

 11. Lenteschoonmaak in de supermarkten? Of gewoon een rondje klanten pesten. “Waarom doen jullie dat nu” vroeg ik aan werkneemster. Kreeg geen antwoord.

  Nu baal ik omdat ik eindeijk eens kordaat actie ondernam en me nu een ros voel.

  Nooit goed …

 12. Heerlijk herkenbaar het balen om zoveel kleine dingen. Nu ja, wat is klein. Ik reed net door een grote glasscherf met mijn fiets… dag buiten- en binnenland. Dat is mijn balen van de dag.

 13. Er zitten weer herkenbare dingen bij (dat van die herinrichting van de supermarkt.. bizar!!).. en ook weer dingen waar ik me dus totáál niet aan zou storen.. maar zo gaat dat hè, we zijn allemaal anders.
  Jij bent het nu lekker kwijt, wij konden gniffelen.. thanx! :-)

 14. Ik kan er niet aan doen maar ik moet een beetje lachen, zoooooooooooooooo herkenbaar dit.
  Je hebt gelijk van Nick en Simon sommige liedjes klonken gewoon niet goed.
  Ik hoop dat alle fruststaties er nu uit zijn, gewoon doorgaan zeg ik altijd.
  Groetjes Irma

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top