Balen 8

Balen 8

Balen 8

Dat er weer een corona uitbraak is en dat die dichtbij is en dat ik daarom weer geen Balen bordjes kan gaan fotograferen. Wat natuurlijk nog het minste is want welke idioot bedenkt dat een landsgrens bepaald wie er wel en niet besmet raakt.

Dat je een dag voor je verjaardag reclame ziet van tena voor een gratis proefpakket.

Dat je kei ontspannen in bed kruipt omdat je website eindelijk verhuisd is en dan aan alle verkeerde links denkt…

Dat je een stuk of 15 leuke brillen op de site ziet en er überhaupt maar 4 mag passen en dat er dan zo’n trol in de winkel staat waardoor je eigenlijk al geen zin meer hebt. Laat staan dat de brillen die op de website staan ook in de winkel hangen. “Die had u moeten bestellen”. Oja zodat ik die ook niet mag passen dan?

Dat wat plantjes aan het afsterven zijn en toevallig allemaal dezelfde potgrond hadden en van dezelfde zaak komen.

Dat je voor een klein dingetje naar de huisarts moet en de complete deur gebarricadeerd is. Dat er allerlei gelul op de briefjes staat. Waaronder alleen komen check, afspraak maken telefonisch check en niet te vroeg komen check. Dat de wachtkamer gesloten is en je daar toch naar doorverwezen wordt en er met 4 vreemden in moet terwijl het al zo klein hok is met airco. Dat je precies op tijd komt wat verzocht werd, maar je vervolgens wel 20 minuten in dat hok moet zitten. Om vervolgens na 5 minuten buiten te staan omdat de goede kamer nu niet vrij is. Of ik bij de receptie een nieuwe afspraak wil maken. Wat denk je zelf?!

Dat je iemand nogal vies hoort hoesten in de supermarkt en die goorlap dat zonder bescherming met geopende koelingdeuren staat te doen. Dat is normaal al smerig.

Mensen die drammen om aandacht en als je ze dan niet meteen -kom gezellig langs zegt- aan de foon, dat ze het dan opeens druk hebben. Gezellig mensen uitnodigen is het toch de tijd niet naar.

Dat je drie foutmeldingen over hetzelfde bestand kan krijgen en vervolgens hulp krijgt en de verkeerde map beveiligd maar nog moet leren die fout weer op te lossen. #verhuisjewebsitenooit!

Dat je tijdens de hondsdagen steeds iets ruikt en uiteindelijk 1 zakje kattenvoer de hele zooi onder heeft gelekt.

Dat je je kledingkast opruimt en een paar broeken naar de kringloop brengt en die wijzen naar een container waar je ze in moet gooien. Met open bovenkant en nog lang niet vol. Broeken zijn weer mee naar huis.

Dat ze €1.95 voor een bakje smeerkaas durven te vragen.

Dat je leeslijst van Hebban verdwenen is.

Dat je dezelfde tandenborstels koopt en die opeens naar viesgoorgiftig plastic ruiken.

E-mails die beginnen met “Beste [Voornaam]”.

Dat je aangevallen wordt door wespen omdat je bij de druiven komt die aan de schuur hangen. Druiven zijn inmiddels allemaal afgeknipt want ze zijn zo zuur dat de vogels ze nog niet moeten.

Plaknachten

Pakketchauffeurs die zo parkeren, prima voor een pakketje en dan weg. En dan niet weggaan hè. O ja eenrichtingsweg met geen keer mogelijkheden.

Dat mijn favo tuinwinkel maar de helft van het jaar open is en nu gesloten is tot volgend jaar maart.

Dat sinds mijn verhuizing WordPress opeens geld nodig heeft om mijn statistieken te laten zien. Compleet met domeinoverdracht en alles, ik ben klaar met verhuizen WP dan maar geen statistieken. Gelukkig hebben we Jetpack nog maar toch iemand inzicht hoe ik het werkend krijg?

Een paar dagen een koud bad nemen om goed af te koelen en die ene dag dat je het niet doet en het toch al flink koeler was door onweer, eindigen boven de wc. Van mij mag de herfst beginnen!

31 thoughts on “Balen 8

 1. Grinnik…..
  met veel plezier je blog gelezen hahahahaha….
  maar ik baal wel want op alle oudere blogs waren de reacties gesloten.
  nou ja, dan hier toch een reactie kunnen zetten ;-)

  Groet, Helma

 2. Is je leeslijst van Hebban verdwenen? Dat is echt Balen!
  Die plaknachten ook, huisartsen, verkoper/verkoopsters in winkels…we Balen bij de vleet.
  Wel een leuke blog (-:

 3. Maar 4 brillen mogen passen is wel ECHT heel weinig! En dat terwijl ik toch nu eigenlijk wel eens een nieuwe moet gaan kopen… Ik zit me wel af te vragen wat er mis is met mailtjes die beginnen met ‘Beste ‘?

 4. Dat zijn inderdaad allemaal irritante dingen om van te balen zeg. En wat stom dat je ineens voor je statistieken moet betalen. Dan zou ik inderdaad ook gewoon andere gebruiken die wel gratis zijn.

 5. Vooral zo’n zakjes lekkend kattenvoer als het warm is…… zwaar balen. Over verhuizende site’s wil ik gewoon hélemaal niets weten.

 6. Ik zie het straatje bij de kerk en dacht even, Da’s balen, dat is een kilometer bij mij vandaan. Maar toen zag ik de toren en wist dat ik voor niets gebaald had…

 7. De corona tijd een een vreemde periode.
  Zo krijg je geen kijk op de brillen.
  Hier is het wel goed geregeld bij de huisarts, eerst afspraak maken en zitplaatsen afgeplakt.
  Maar dan gaan er toch mensen op het kruis zitten, zo dom net als hoesten in een koeling. Hans

 8. Statistieken kunnen me gestolen worden. Ik doe wel zonder.

  Love As alwyas
  Di mario

 9. Ja, ik vind mails die beginnen met ‘beste’ ook verschrikkelijk. Op het werk beleid om er dan de achternaam achter te zetten maar ik vind het niet kunnen.
  En een tuinwinkel die maar een half jaar open is? Welke is dat dan?

 10. Als Jetpack een update doet heb ik soms ook problemen en dan helpt opnieuw installeren ook. Het is een raar beestje.

 11. Wat kan jij het balen mooi verwoorden. Ik geniet ervan, niet in het minst omdat zoveel ervan herkenbaar is.

 12. dat was weer flink balen
  ik hoop dat je weer beter bent van het koude bad
  stap er maar vlot over heen en geniet je verjaardag

 13. De twee dingen die je noemde had ik reeds gedaan maar ik heb uiteindelijk jetpack nog eens opnieuw geïnstalleerd en nu werkt het eindelijk!

 14. soms zijn er van die dagen dat je van alles en nog wat baalt…
  Dat een landgrens een virus tegenhoud… daar moet je een oen van een politieker voor zijn om zoiets te beslissen !

 15. Soms is het balen he Liesbeth…
  Morgen wordt het beter, zeker weten.
  Op een slechte dag volgt een goede dag.

  Groetjes,
  Hilly

 16. Je moet Jetpack linken aan wordpress.com (als je dat al niet deed). Bovendien moet je een api-key hebben (als je die al niet hebt) en dan zou het moeten lukken.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top