Beetje balen 11

Beetje balen 11

Beetje balen 11

Had vanmorgen helemaal niet gedacht dat het tijd zou zijn voor een nieuw rondje beetje balen tot ik mijn vriendelijke tandarts iets in het Latijn hoorde mompelen. Kan zeggen dat het verdomde lastig vloekt met 2 vingers en een spiegeltje in je bek. Welkom bij beetje balen 11 mijn maandenlang zorgvuldig opgespaarde kleine en minder kleine vormen van ellende, samengevoegd om jullie een beetje te laten gniffelen.

Dat je speciaal naar een kringloop rijdt en er een briefje op het hek hangt dat ze van gesloten zijn. Een berichtje op de website waar ik net de openingstijden opzocht is te hoog gegrepen zeker?

Dat je een programma aan het kijken bent er de reclame gruwelijk hard er tussendoor moet. Ik lag net lekker te slapen gek.

Mailtjes die alle Willys ritjes afzeggen:( en dan even heel obstinaat Zandvoort mag wel alsof die mensen allemaal in een bubbel over de boulevard lopen.

Langzame mensen en dan vooral degene in zijn te strakke sportbroekje, die me inhaalde en daarna net te langzaam voor me moest gaan fietsen. Twee kilometer in zijn wiel gereden als een fckng prof, toen is hij van ellende de stoep op gegaan.

Mezelf tot drie keer toe wakker snurken.

Dat op de schouder niet duidelijk genoeg was voor de kapster en ze ook nog mijn nek op schoor. En nee dat voelt niet lekker ik vervelde die avond al.

Dierentuinprogramma zitten kijken en inclusief een skylinebeeld pas bij de olifanten in de gaten hebben dat het Blijdorp is. Het moge duidelijk zijn dat ik weer naar Rotterdam moet! #beschamend.

Dat het niet meer mogelijk is om een DHL pakket door de pakketbezorger ergens neer te laten zetten. De chauffeurs kwamen nogal eens terug op mijn berichten die ik in een jolige bui vanuit Doezel schreef. Nu kunnen die berichten niet meer en heb ik de kans dat ik de meestal nogal zware pakketten op moet gaan halen bij een postpunt.

Een boek zien, bekijken, stukje lezen, kopen en er thuis achter komen dat je het boek al gelezen hebt.

Een duur broodje wat na een uur kramp veroorzaakt, pfff dan is een museum opeens groot joh! Sowieso de prijzen die ze durven rekenen blij toe dat ik het cadeau kreeg geef mij maar droge broodjes van de bakker met een plak kaas erop. Zag blijkbaar zo bleek dat mensen me spontaan voorlieten!

Dat een lepel in de wasbak precies zo ligt dat mijn complete ensemble in een paar seconde zeiknat is uiteraard inclusief mijn sokken.

Dat er een voorstukje over Hannah Goslar komt in Nieuwsuur en een uur later blijkt dat ze het geschrapt hebben. Alsof de rest van dat programma me boeit.

Dat er nog steeds mannen bestaan die denken dat vrouwen achter het aanrecht horen en ook nog zo achter het huis lopen. Moeje bij je eigen mokkel doen maar die zal haar elastiek wel hebben doorgesneden.

Dat je een afspraak met de tandarts maakt omdat je een ontstoken bultje op je tandvlees hebt en je na een foto een wortelkanaalbehandeling ligt te ondergaan en nog twee keer terug moet voor wat ‘maar’ een bultje leek.

29 thoughts on “Beetje balen 11

 1. Het is balen, maar weer leuk geschreven en leuk om te lezen.
  Behalve de tandarts dan.
  Doet mij helpen herinneren dat ik weer controle afspraak mag maken :)
  Succes jij.

 2. Zoveel herkenbare zaken zeg. Ik snurk mezelf soms ook wakker, hoe is dat toch mogelijk he.
  Vandaag op controle bij de tandarts en oh wat heb ik altijd zo bang. Goed dat alles in orde was, nu nog een tweede afspraak voor reiniging.
  Uiteindelijk nog even naar een winkel gaan om rustig naar nutteloze, maar leuke huisspulletjes te kijken om dan te merken dat half de winkel niet toegankelijk is door inventaris.
  Na meer dan een jaar niet met ‘die’ auto gereden te hebben, hem toch nog even nemen en moeten zoeken hoe je die weeral in achteruit moet zetten terwijl er mensen ongeduldig staan te wachten.
  De slaapkamerdeur dichtdoen nadat je deze spik en span achterlaat om die de volgende dag terug te openen en die weeral chaotisch is.
  En mensen die het toch zo leuk vinden om vuile vaat toch in de pompbak te zetten met water er over heen, ik vind dat maar een zooitje.
  God dat doet deugd zeg om dat even neer te pennen!

 3. Welke ellende jij toch allemaal meemaakt, ongekend….:) Wat die tandarts betreft, dat is toch wel het meest vervelende. Sterkte daarbij…..

 4. Goed lezen John, openingstijden stonden er maar ze waren alsnog dicht.

 5. Daarom kijk ik zelden tv, maar Netflix of zo. TV kijk ik eigenlijk alleen nog voor programma’s als Tegenligt en zo. Verder zoeken ze het maar uit allemaal. Als ik ergens geen openingstijden zie online, ga ik er niet langs.

 6. Ik wist niet meer dat leedvermaak mij deed gniffelen!
  Kunstig omschreven; vooral “bij de kapster” was t^p!
  Een troost zal zijn dat jij naderhand ook ècht de humor inziet van jouw schrijverij. ‘Heet van de naald’ lijkt het allemaal wat wrang; later (als je groot bent) getuigt het van een meesterlijk taalgebruik en gniffel ook jij.

 7. ja jaloersmakend zo die ligt te slapen hé :)
  ach ik slaap alle nachten ook goed hoor , gelukkig wel
  ben blij met je fijne reactie op de foto’s

 8. Vooral de lepel en de tandarts zijn héél herkenbaar. Hebben de tandartsen verlies gedraaid tijdens corona of zo? Ik heb ’t gevoel dat tegenwoordig alles duur opgelost moet worden. En ik ben vast niet de enige die nu heel nieuwsgierig is naar de berichten van Doezel aan de postbezorger…

 9. Dat zijn zeker baaldingen zeg! Ik voel helemaal met je mee. Dat jezelf wakker snurken lijkt me dan weer niet zo gek. Ik wou dat mijn man dat deed.

 10. Als de tandarts zo begint, moet je oppassen.
  Ik hoop niet dat je dit allemaal in een dag zal beleven, in een jaar is al veel. Hans

 11. En dan heb je nóg mazzel met dat bultje en die kanaalbehandelingen. Ik ken een jonge vent waarbij dat bultje een uitzaaiing bleek te zijn van een tumor in zijn ruggenwervels . Het bultje redde wél zijn leven want nu kon alles alsnog tijdig behandeld worden al was dat het jaartje wél natuurlijk.

 12. 11 km naar Balen moeten fietsen en op de terug weg er achter komen dat het ook in 6 km mogelijk is?

  Het seizoen is min of meer voorbij. Maar ik wens jou veel voorpret aan mooie ritjes met Willy en Frans.

  Optimistische groet,

 13. Nou nou, veel baalmomenten zeg… de wortelkanaalbehandeling brr. ..heb ik één keer ondergaan, zag er weken tegenop.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top