Dat is balen! 3

Balen 3

Dat is balen! 3

Dat je een nummer hoort en Shazam het na 1 seconde al herkent. Ik loop weer eens achter. en zo goed was dat nummer ook weer niet.

Dat je opeens een serie mist in Ziggogo en die ook niet meer kan terugkijken en dat je het een halve week later weer probeert, dat het dan wel allemaal werkt maar dat je dan een aflevering gemist hebt.

Dat je melkopschuimer er halverwege zijn taak opeens de brui aan geeft. En dat je vriend hem dan pakt en dat ding het weer gewoon doet.

53 nieuwe blogs om te lezen en dat je dan vernieuwd er opeens 76 staat.

Dat je een bedrijf belt en ze je dan ‘even’ doorverbinden. En dat ze dan gewoon ophangen. Prima dan zie je maandagochtend wel dat er een tak door het raam van je kantoor ligt en het binnenregent op de laptop en de papieren en dat hele dure whiteboard.

Sjouw ik 1 keer met een kast van uhm soort van hout, triplex of zo, splinter in m’n klauw.

Dat je al maanden zit te wachten op je gereserveerde boeken en die opeens allemaal tegelijk voor je klaar liggen.

Van die paaseieren die niet uit hun hoesje willen en dat er dan iemand naast je moeiteloos de zijne open krijgt.

Dat ik met mijn broekriemlusje (is dat een woord?) aan de deurklink blijf hangen mezelf bevrijd en als ik doorloop er weer aan vast zit.

Drie keer moeten pissen als je probeert te genieten van je dagrust.

En dan ook nog een nummer in je hoofd hebt die er maar niet uit wil.

En over pissen gesproken, dat je vriend en jij elke morgen precies op hetzelfde moment voor het enige toilet in het huis staan. #zoekmaareenboomikneemdewc

Dat je collega heel erg laat komt en dan nog uitgebreid over iets wil hebben. Wat denk je van krijg de tering ik ga naar mijn nest lul.

Van die maillijsten waar je je nooit voor hebt opgegeven en die dan onderaan braaf ‘afmelden’ hebben staan waarna vervolgens eerst moet inloggen voor je van de lijst af kan. Hallo jullie hebben mijn email gejat, ik heb me echt niet aangemeld voor een pagina over make up en damesschoenen.

18 thoughts on “Dat is balen! 3

  1. Precies. Dat. En een kat die op maandagmorgen op je schoenen heeft gekotst. Ook fijn.

  2. Hahaha, heerlijk! Ik geniet in het vervolg nog meer van het feit dat ik 2 wc’s heb (waarbij ik mijn vriend uiteraard naar boven stuur als we allebei moeten)

  3. ’t is niet altijd zonneschijn soms zit alles tegen maar gelukkig niet altijd.Morgen is een andere dag

  4. Ja, het leven valt niet altijd mee, maar als je relativeert valt het ook wel weer mee. Maak van de nood een deugd, maar ja, als je ergens aan blijft hangen, dat heb ik ook wel eens, dat is wel gewoon balen ja.

  5. Ja, dat is balen, maar wees getroost ik herken er ook wel veel dingen in. Hans

  6. Ja, dat van die gereserveerde boeken… Zucht. Eerst maanden wachten en dan ineens in vier weken tijd (als je net van alles te doen hebt) tien boeken moeten lezen.

Comments are closed.

Back To Top