Dat is balen! 2

Dat is balen!

Dat is balen! 2

Dat je tijdens je 4e nachtdienst enigszins gaar naar je blikje cola zero grijpt en al bij de eerste slok merkt dat er iets mee is. No sugar no calories no cafeïne…en dan ook nog een collega die op mijn cafeïnelozehumeur een Duitse Ni.ck en Sim.on aanzet. Ikhebhemnietvermoordnee.

Zes minuten in de magnetron gaatjes in de verpakking prikken 1000 watt. En dan je klauwen verbranden aan de verpakking en nog koude groente knagen.

Dat je wakker wordt van gesnurk naast je in bed duwt ‘schahat je snu’…o die is er niet. ‘Marion je sn’…ook niet aanwezig. ‘Zucht’ weer mezelf wakker gesnurkt.

Iets te onhandig met je verkeerde hand je nagels knippen en dan zo’n minipaniek aanval als je scheef knipt en het te kort is. Ik hoef geen kind te krijgen om te weten wat pijn is.

Heb je eindelijk fijn ondergoed gevonden en je over de belachelijk hoge prijs gezet, koop je er een stapel van en blijken die lang zo lekker niet te zitten.

Dat je na je schoonheidsslaapje wakker wordt en je aan je spiegelbeeld vraagt waarom het in godesnaam zo heet.

Dat je de enige vrije dag in de week eindigt in het ziekenhuis (taxi spelen noworries) zo fijn dat degene die eigenlijk zou rijden het ‘vergeten’ is. Fijn blogjes typen met een ruftende bejaarde naast me terwijl iedereen kijkt wat je aan het typen ben. Dat jullie een eigen leven moeten zoeken en kijk in de krant, lul.

De helft van je wrap over je net schone blouse gooien precies als je baas binnen komt lopen. #timing mensen.

Collega die haring zit te eten om 8 uur ’s morgens. Omdat hij daar zo’n zin in heeft. En dan de verpakking naast mij in de vuilnisbak gooien. Ieuw ieuw ieuw klootzak.

Je helemaal de tering zoekt naar sok nummer 2 omdat je lonely sokken gewoon weer bij elkaar wilt brengen en dat als je het opgeeft opeens ziet dat die gewoon op de grond ligt.

En dan heb je nog van die dagen dat je om 5 uur op moet om te gaan werken en je onderweg bedenkt dat je pas in 2052 met pensioen mag, als ze die leeftijd niet verhogen. Das toch balen!?

24 thoughts on “Dat is balen! 2

 1. Als je eenmaal met pensioen bent vallen er een hoop ergernissen, waarvan je baalt, weg.
  Maar ja, pensioen is helaas gekoppeld aan leeftijd.
  Ik zou ook wel pas in 2052 met pensioen willen gaan.
  Maar ik ben het al een tijdje.
  Balen toch.

 2. Ik werd een beetje ongerust. Ik dacht dat dit over één dag ging! Gelukkig las ik in de reacties dat dat niet zo is. Anders had ik serieus medelijden met je gekregen.

 3. Negatieve aantrekkingskracht

  soms duwt het leven een mens in dagen
  waarvan je pas nadien weet
  ik was als een straffe magneet
  die aantrok wat niemand kan verdragen

  Waar je niet van dood gaat daar word je sterker van,Liesbeth. :)
  Lenjef

 4. Er zijn zo van die dingen…hoewel een haring lust ik wel maar mag het ook in de middag zijn?

 5. Ik lees een aantal momenten die ik ook zou balen. Op mijn pensioen hoef ik niet echt te wachten.

 6. Wat een pesthumeur, dacht ik. Maar het is frustratie van 2 maanden, liet mijn medelijden meteen varen.
  Zoute haring om 8.00 uur zou ik ook niet trekken. Gatver.

 7. En dat je lamp stuk is, je een nieuwe gehaald hebt, en dat er dan een volgende lamp ook stuk gaat, zucht. En nu is het haast wachten op de derde die stuk gaat.

 8. Ondergoed, schoonheidsslaapje, en Duitse muziek in een bus waar je een uur in moet zitten. Heel herkenbaar. :) Ach ja.

 9. Dit is een verzameling van 2 maanden die knop draait altijd de goede kant op.

 10. O lekker zo’n haring mmmmm : )
  plaag maar hoor , maar ik lust ze 24/7
  maar je had wat zware nachten en dagen , zoveel is duidelijk
  en al een oplossing gevonden , tegen al die irritaties
  ik hoop het voor je

 11. Er zijn inderdaad nog al wat zaken om over te balen maar gelukkig draai ik dan het knopje vlug om en probeer te denken aan wat wel meeviel

 12. Vroeger, toen de Magnetron net kwam stond hij er bekend om dat hij het eten opwarmde en niet het bord. Nu is dat andersom.

 13. Die headset is een goede oplossing om van het geklets af te zijn.
  Duurt nog wel erg lang hoor voordat je met pensioen mag.

 14. Haha.. jezelf wakker snurken.. dat ken ik ook wel, zéker nu ik zo verkouden ben.
  Da’s ook wel balen.. ik word altijd verkouden als het zulk mooi weer is.. en ik ben toch écht niet meteen in t-shirt en korte broek gaan lopen.. (zoals ik anderen wel heb zien doen)!

 15. O das zo irritant zeker als het ook nog eens een saai iemand is. Daar heb ik nou headsets voor die ik vaak niet eens aanzet.

 16. Oh, die van dat ondergoed. Dat moest verboden worden! Ik had er gisteren ook eentje: Ik wilde lekker aan de blog werken terwijl mijn auto een paar uur in handen van de monteurs was. Maar de ander die zat te wachten, wilde praatjes. Eh… Ik niet…

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top