Blijigheden 5

Blijigheden 5

Blijigheden 5

Wat kwam die regen in die hittegolf van laatst goed uit. Ik had het helemaal gehad met die temperaturen en toen brak het los hier. Toen het net even wat minder was stoof ik met camera naar buiten en vlot naar binnen ook natuurlijk anders zou het niet in Blijigheden 5 staan.

Dat die walgelijke hittegolf voorbij is, is sowieso om blij van te worden.

Kringlopen met goede boeken.

Eenzaam beetje zielig plantje wat gratis met mij mee mocht van de Lidl.

Een zalige roadtrip rijden en nieuwe minibiebs vinden. Goede minibiebs dus. Die er daadwerkelijk staan en veel keus hebben.

Ganzenbaby’s

Favo film op TV tegenkomen en herkennen na een seconde #loveABridgetoofar

Nieuwe kringloop vinden met fijne werknemers, fijne boekencollectie en al helemaal fijne prijzen.

Een boek uit een minibieb vissen die al heel lang op de lijst staat. Als in jaaaaren!

Ik word blij van dieren en vooral van dit soort knappe honden die niet zo’n fan van mijn camera zijn. Is het geen knapperd?!


Een gratis regenton vinden die een klein gaatje had wat Frans uiteraard alweer vakkundig gefixt heeft.

Bad met koud water. Zo zalig om daar in te liggen met die smerige hitte en ondertussen een boek te lezen.

De egel die in de voerbak (past net) zit terwijl ik Job wat blikvoer geef en ook niet weglopen hè. Egels sowieso stelletje schijtbeesten maar ze lopen zo leuk!

In de ene winkel misgrijpen en bij de volgende winkel ook maar zo fijn geholpen worden dat de slippers de dag erna al binnen zijn zonder verzendkosten en met korting. Zo vriendelijk personeelslid die wel even moeite doet. Allemaal naar Bristol Best!

Nieuw beddengoed van Lidl, met ritsen en heerlijk zacht katoen.

Dat ik bij een kennismaking maanden geleden iemand de hand weigerde te schudden (toen het ook al niet meer mocht!) en diegene 1 van de coronadoden blijkt te zijn. Het zal wel weer grof zijn dat ik dat onder dit topic plaats.

Met succes een uitgeput hongerig hommeltje opgepept. Schoteltje honing en suikerwater, minstens anderhalf uur met hommeltje op hand gezeten en uiteindelijk in het raamkozijn met fles warm water toegestopt door Frans. ’s Morgens hommeltje nog gezien daarna is hij weggevlogen.

Die ene keer dat ik eens bij jumbo kom allemaal hangpotjes vinden voor 1 euro per stuk. Hadden wat liefde nodig, simpelweg geen water gekregen. Kijk deze dramaqueen Margriet eens na eens na liefdevol ondergedompeld te zijn.

18 thoughts on “Blijigheden 5

 1. Zijn ook blij makende observaties. Ik ben al blij als ik zie dat een deel van het normale leven weer echt van start is gegaan. Dat ik de vliegers weer hoor op Schiphol, dat de snelwegen weer laten zien dat we ons niet laten verslaan door een virus, hoe kwaadaardig dat ook lijkt te zijn. Dat we inderdaad weer wat nieuwe KLW’s vonden en vrouwlief in staat was om mijn vetplanten die een beetje futloos waren geworden nieuw leven in te blazen. Ik was blij omdat ik weer extra leeswerk vond en ook dat Netflix verder ging met de Zweedse serie ‘Het Restaurant’ en startte met de erg aardige reeks ‘Young Walander’…. Geeft de burger moed om het najaar in te gaan….

 2. En dan verwacht men volgende week een hete nazomer.
  Plantje, komt wel weer tot leven.
  Hondje staat zeker leuk op de foto, een schatje.
  Zeker verstandig geen hand te geven. Hans

 3. Natuurlijk mag je best opschrijven dat je iemand geen hand wilde geven en dat die persoon later toch is overleden aan corona. Advies was geen handgeven, dus beter van niet, Die hitte viel dit jaar nog wel mee, of ik zit weer eens in het verkeerd gedeelte van het land.

  Love as Always
  Di mario

 4. Dat leuke hondje mag er best wezen.
  Gelukkig maar dat je die inmiddels overleden persoon geen hand had gegeven….

 5. Oh zo fijn, minkukeltjes kopen voor een habbekrats en ze vervolgens opleuken. Scheutje water en hier en daar wat plukwerk doet wonderen.

 6. Je bent niet blij omdat die mens overleed, je bent blij dat je geen hand gaf. En dat is best begrijpelijk. Vooral omdat men soms nogal eigenaardig kijkt als je iets weigert wat vroeger normaal was.

 7. een blog vol blijmakertjes
  wat een prachtige hond kwam je tegen

  ja wel aardige foto’s van Blijdorp hé , maakt ook blij :)
  en ach 2 mokken en een magneetje , moet kunnen , toch

 8. Heel veel blijmakertjes, de hond zou de broer/zus kunnen zijn van de Labradoelel van m’n kleindochter, zijn zúlke leuke honden!
  Leedvermaak mag niet maar oke, ik vergeef het je.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top