Fotoserie: Humeurverhogende ganzenbaby's
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: Humeurverhogende ganzenbaby’s

Soms is foto’s maken voor mij de beste manier om een beter humeur te krijgen. Pasgeleden moest ik inmiddels echt naar een winkelcentrum. Het parkeren alleen was al vermoeiend, het mensen ontwijken een kansloze missie en na 5 winkels was ik geen klap opgeschoten en vooral veel tijd kwijt. Met een kakhumeur stapte ik in de auto en binnen een paar minuten er weer uit want ik zag ganzenbaby’s. Met een grasveld onder hun maar een sloot ernaast was ik bang dat de ganzen er vrij vlot vandoor zouden gaan. Maar ik had mazzel de ganzen mopperden wel en bliezen nog harder maar na even begrepen ze dat ik geen kwaad in mijn zin had. Met elke waggelende stap die de ganzenfamilie zette verdween mijn slechte humeur meer. Dat kan ook niet anders met zulke schattige modellen. Fotoserie: Humeurverhogende ganzenbaby’s.

31 reacties