Best wel oktober
Best wel

Best wel oktober over succesvol tuinieren, wandelen en ander leed.

Best wel bijzondere, drukke en lange maand geweest. Was al op de 20e bezig deze best wel te schrijven, toen moest ik nog anderhalve week! Best wel enorm genoten van de herfst iets minder van de wandelingen

Best wel tuinupdate er groeit eindelijk broccoli in mijn broccoliplanten. Ik herhaal er groeit broccoli! Een aantal hebben draaihartigheid vermoed ik maar kijk mijn stronk eens dat is al snel een bordje vol niet?

Best wel 12 shirts met lange en korte mouwen uit mijn kast de lorre ingegooid. Hadden allemaal gaatjes erin door slijtage. Nu zijn het poetslappen en slapen de katten erin.

Best wel meer kledingellende. Ik had een trui en een pyjama in bestelling bij Klingel, levertijd 5 dagen, na 3 weken maar eens gemaild, ik zal er kort over zijn. Bestel niet bij Klingel, Meyer Mode, Happy Size of Wenz deze bedrijven vallen allemaal onder de Klingel Groupe. Alle loze beloftes ten spijt heb ik nog steeds geen kleding en gezien alle slechte reviews ben ik de enige niet.

Best wel een horzelnest in een boom gezien. Foto is gemaakt met zoomlens en een hoop lef!

Best wel mooie nieuwe minibieb in Reek nu ook een tweede kast die gevuld is met levensmiddelen en voedsel.

Best wel inmiddels weer ouderwets naar België gereden voor goedkope benzine en lekkerder brood.

Best wel Vriendjelief de boekdokter, pagina voor pagina lijmt hij ze weer in de kaft. Laatst nog met een boekenserie die ik al een tijd zocht en zeer betaalbaar kon kopen. Waarover binnenkort meer.

Best wel bijna nieuwe tweedehands camera aangeschaft omdat camera kuren leek te hebben. Bleek de knoopcel batterij die er naast de accu’s inzit, leeg te zijn. Dat de datum steeds opnieuw ingevuld moest worden en dat het batterijteken blijft knipperen terwijl de accu’s vol zijn is ook een teken. In het boekje staat meer.

Best wel overlevingspakketje vol gezonde (en aantal heel smerige) dingen gekregen van een werkgever die niet de mijne is. Best wel nu aan het wachten op mijn kerstpakket/kerstbonus.

Best wel Mussaka geprobeerd, beetje vreemde lasagne doet me steeds denken aan kruidnoten maar misschien is dat de tijd van het jaar. Lekker was het iig wel!

Best wel op het strand geweest waarover binnenkort meer. Hondje op de foto is niet geleend, gestaged of ingehuurd.

Best wel niet populaire mening maar wat een kutwebsite heeft ama.zon en het zal ongetwijfeld aan mij liggen maar een boek kopen is niet mogelijk met Ideal. Lekker jullie handeltje oppakken en terug naar dat vrouwenonderdrukkende wapengekke kakcontinent van jullie.

Best wel nu we toch bezig zijn met niet zo populaire meningen, ik keek de eerste Harry Potter film, die ik dus vreselijk slecht vind. Domme tussendoor grapjes, slecht gespeeld en ja het boek is veel beter. Heb de moeite niet genomen de rest te kijken. Sterker nog heb de eerste film nog niet afgekeken.

Best wel een roodborstje in de Belgische Lidl, ’t is wel heel erg als die zelf voor vogelvoer moeten winkelen.

Best wel een gokje gewaagd op ticket.veiling en voor een zeer aangenaam bedrag twee kaarten gescoord tijdens de eerste poging. Als ik zin heb in een museum, dan ga ik goedkoop naar het museum.

Best wel drie boekenbeurzen bezocht waarvan 1 in een paardenbak was, de ander in een tuincentrum wat nu gesloten is en de laatste in een kerk. Interessante locaties om boeken te scoren en makkelijk zo’n extra paar armen die mijn boeken dragen zodat ik makkelijk kan zoeken.

Best wel mooie herfstrit met Willy en ook andere jeeps gereden. Prachtig weer helaas gaf de stank van de onverzorgde wagens gaven ons koppijn als bonus! Maar de hond was een schatje.

Best wel lekker bezig met boeken lezen. Veel oorlogsboeken vooral Anne de Vries Reis door de nacht vond ik goed.

24 reacties