Best wel oktober over succesvol tuinieren, wandelen en ander leed.

Best wel oktober

Best wel oktober over succesvol tuinieren, wandelen en ander leed.

Best wel bijzondere, drukke en lange maand geweest. Was al op de 20e bezig deze best wel te schrijven, toen moest ik nog anderhalve week! Best wel enorm genoten van de herfst iets minder van de wandelingen

Best wel tuinupdate er groeit eindelijk broccoli in mijn broccoliplanten. Ik herhaal er groeit broccoli! Een aantal hebben draaihartigheid vermoed ik maar kijk mijn stronk eens dat is al snel een bordje vol niet?

Best wel 12 shirts met lange en korte mouwen uit mijn kast de lorre ingegooid. Hadden allemaal gaatjes erin door slijtage. Nu zijn het poetslappen en slapen de katten erin.

Best wel meer kledingellende. Ik had een trui en een pyjama in bestelling bij Klingel, levertijd 5 dagen, na 3 weken maar eens gemaild, ik zal er kort over zijn. Bestel niet bij Klingel, Meyer Mode, Happy Size of Wenz deze bedrijven vallen allemaal onder de Klingel Groupe. Alle loze beloftes ten spijt heb ik nog steeds geen kleding en gezien alle slechte reviews ben ik de enige niet.

Best wel een horzelnest in een boom gezien. Foto is gemaakt met zoomlens en een hoop lef!

Best wel mooie nieuwe minibieb in Reek nu ook een tweede kast die gevuld is met levensmiddelen en voedsel.

Best wel inmiddels weer ouderwets naar België gereden voor goedkope benzine en lekkerder brood.

Best wel Vriendjelief de boekdokter, pagina voor pagina lijmt hij ze weer in de kaft. Laatst nog met een boekenserie die ik al een tijd zocht en zeer betaalbaar kon kopen. Waarover binnenkort meer.

Best wel bijna nieuwe tweedehands camera aangeschaft omdat camera kuren leek te hebben. Bleek de knoopcel batterij die er naast de accu’s inzit, leeg te zijn. Dat de datum steeds opnieuw ingevuld moest worden en dat het batterijteken blijft knipperen terwijl de accu’s vol zijn is ook een teken. In het boekje staat meer.

Best wel overlevingspakketje vol gezonde (en aantal heel smerige) dingen gekregen van een werkgever die niet de mijne is. Best wel nu aan het wachten op mijn kerstpakket/kerstbonus.

Best wel Mussaka geprobeerd, beetje vreemde lasagne doet me steeds denken aan kruidnoten maar misschien is dat de tijd van het jaar. Lekker was het iig wel!

Best wel op het strand geweest waarover binnenkort meer. Hondje op de foto is niet geleend, gestaged of ingehuurd.

Best wel niet populaire mening maar wat een kutwebsite heeft ama.zon en het zal ongetwijfeld aan mij liggen maar een boek kopen is niet mogelijk met Ideal. Lekker jullie handeltje oppakken en terug naar dat vrouwenonderdrukkende wapengekke kakcontinent van jullie.

Best wel nu we toch bezig zijn met niet zo populaire meningen, ik keek de eerste Harry Potter film, die ik dus vreselijk slecht vind. Domme tussendoor grapjes, slecht gespeeld en ja het boek is veel beter. Heb de moeite niet genomen de rest te kijken. Sterker nog heb de eerste film nog niet afgekeken.

Best wel een roodborstje in de Belgische Lidl, ’t is wel heel erg als die zelf voor vogelvoer moeten winkelen.

Best wel een gokje gewaagd op ticket.veiling en voor een zeer aangenaam bedrag twee kaarten gescoord tijdens de eerste poging. Als ik zin heb in een museum, dan ga ik goedkoop naar het museum.

Best wel drie boekenbeurzen bezocht waarvan 1 in een paardenbak was, de ander in een tuincentrum wat nu gesloten is en de laatste in een kerk. Interessante locaties om boeken te scoren en makkelijk zo’n extra paar armen die mijn boeken dragen zodat ik makkelijk kan zoeken.

Best wel mooie herfstrit met Willy en ook andere jeeps gereden. Prachtig weer helaas gaf de stank van de onverzorgde wagens gaven ons koppijn als bonus! Maar de hond was een schatje.

Best wel lekker bezig met boeken lezen. Veel oorlogsboeken vooral Anne de Vries Reis door de nacht vond ik goed.

24 thoughts on “Best wel oktober over succesvol tuinieren, wandelen en ander leed.

 1. O, dat ziet er goed uit die broccoli zeg!! Lekkere groente!
  Dat boek van Anne de Vries heb ik volgens mij in mijn jeugd gelezen, ga er toch weer eens naar opzoek :-)

 2. Lage kwaliteit katoenen shirts, bij mij zitten ze meestal onderaan waar ik tegen dingen aankom. Puur katoenen shirts van bon.prix vooral. Shirts van andere zaken hebben het minder en als ze het hebben zijn ze ook gewoon ouder. Daarom heb ik er nu maar 1 shirt gekocht dat wordt waarschijnlijk een pyjamashirt.

 3. Inderdaad, ik zag ook al dat vogels zelf winkelen, in het tuincentrum waar ik wel eens kom vliegen de musjes en koolmezen af en aan, best wel slim van die beestjes om te weten wanneer de kassen gelucht worden.

 4. Deze best wel vraagt om een vervolg.
  De hond?
  Maar de broccoli ziet er top uit.
  Best leuk stukje weer!

 5. Wow! Die broccoli! Ik kan mijn kamerplanten amper in leven houden. En jij kweekt gewoon broccoli! Ik ben onder de indruk. En dan ga ik nu even kijken of ik een knoopcel in mijn camera heb.

 6. Roodborstje in Lidel hahaha. Misschien groeit de broccoli bij hem niet zo goed als bij jou?
  Heeft het gesmaakt? Of nog niet geprobeerd?

 7. Bedoel je nu dat als je hier reageert dat ik dat bij jou ook moet doen?

 8. Best wel weer een leuke blogpost
  Mooie boeken sokken honden t-shirts en zo meer van best wel
  Zou best wel leuk zijn als je reacties op mijn blog ook gelezen kunnen worden toch?

 9. Die broccoli is zeker weten binnenkort een vol bord! En hoe tof is zo’n vriend die boekendokter is. Ik zou er het geduld niet voor hebben.

 10. je had het weer druk met best wel wat zaken leuke en minder leuke
  maar het levert best wel een leuke best wel blog op

 11. Best veel gedaan in oktober. En best mooi wat Frans de boekendokter kan.
  Best veel aan jou gedacht gisteren toen we in de streek van Arnhem waren en botsten op herdenkingsplaatsen van wreedheden uit WO II. Ik vraag me dan telkens af: zou Liesbeth hier ook zijn geweest.

 12. Ik schrik altijd van deze log… weer een maand voorbij.
  Hoe kun je zo wreed zijn.

  Love as always
  Dimario

Comments are closed.

Back To Top