Mijn oude vertrouwde gerepareerde zadelhoes werd gejat lees hier over de vervanging
Fietsen,  Product

Dag Zadelhoes

Al jaren zit ‘ie op mijn fiets een rood met witte stippen zadelhoes van plastic. Het rood begon er wel vanaf te slijten en pasgeleden plakte Frans de scheuren weer bij elkaar. Heel inventief ook. Kan het jullie niet laten zien want vorige week is ‘ie gejat. Allicht dat de dief wel heeft opgekeken van het feit dat er nog een zadelhoesje onder zat maar ja die is van stof en niet zo handig tegen de regen. Moet de dief ook gedacht hebben want die liet ‘ie fijn zitten. Ik wens de hem dan ook veel plezier met deze kansloze actie. Ik heb er voor jaren opgezeten en ik garandeer je sneue dief, dat ik erop heb zitten ruften heul fucking veul.

Mijn nieuwe zadelhoes beschermd tegen diefstal

Uiteraard moest er toen een ander komen de kwaliteit die ik gewend was die is niet meer voor die prijs te koop. Maar eigenwijs als ik ben wilde ik perse een nieuwe en wetende dat het offline niet meer te krijgen is vond ik online al snel wat ik zocht. Blijkbaar ben ik niet de enige waarvan de zadelhoes gejat werd want tot mijn verbazing zijn er hoezen te koop met anti diefstallint. Precies wat ik nodig had dus.

Uiteraard had ik wel eens een zadelhoes of fietskussen van Bikecap gezien maar ik was van mening dat zolang ik er één had ik geen nieuwe hoefde te kopen. Want hoewel ik de producten en designs mooi vind, zijn ze wel flink duur. Kocht ik mijn oude zadelhoes nog voor een euro per 2, zijn die van Bikecap al snel 10 euro per stuk. Een bizar prijsverschil en hoewel dat lint makkelijk is weet ik dus niet of deze hoes net zolang meegaat als mijn oude. De zadelhoes is in ieder geval waterdicht en zit aan mijn zadelpen vast met een ti-rap, het is te sneu dat dàt moet.

20 reacties