Fotoserie: Peppers Puppy’s

Fotoserie: Peppers Puppy's

De eerste keer dat ik Pepper zag vond ik haar meteen een schat van een hond. Ze zat dan wel achter de katten aan maar hoewel de katten het er niet mee eens waren, begreep ik dat ze vooral wilde spelen. Het was dan ook een mooie dag dat de bazin vertelde dat haar geliefde Pepper zwanger was. Nog mooier was de dag dat ik hoorde dat de pups geboren waren en op een paar foto’s zag dat elke pup een andere print had. De oogjes gingen open en nog een paar weken later werd er een afspraak gepland, want ik zou foto’s maken. Met mijn oude kleren aan en 2 camera’s bij me dook ik het gras in de achtertuin in en werd bedolven onder kleine harige bijterige maar ook zo schattige wezentjes. Pepper zelf vond het prima en nam het ervan en dus zette ik pleegmama in die vervolgens een dankbaar onderwerp was. Ik werd niet schoner van dat fotograferen en kan zeggen dat puppypoep ook stinkt maar na een uurtje fotograferen wilde ik ze wel allemaal meenemen. Toch heb ik maar genoegen genomen met de foto’s, het zijn tenslotte Peppers Puppy’s.

 

27 reacties

 1. Heerlijke foto’s van deze prachtige hondjes ! Maar het lijkt me ook eenvoudiger om de puppy’s bij Pepper te laten en alleen de foto’s mee naar huis te nemen. :-)

 2. oh heerlijk zeg ik zie je al in het gras liggen !
  ben een tiketje jaloers zo tussen al die kwispelende staartje
  in elk geval een super reeks
  I am in love ?
  fijne dag

 3. Gewéldig, ja snap ik dat je daar moeilijk weg komt zónder hond maar het is je gelukt.
  De foto net voor die foto van hond met bazin is wel echt “50 tinten grijs”! Maar het zijn snoepjes natuurlijk.

 4. Schitterende beelden die zw/w ?? is voor mij het van het spijtig de hoeken (maar wie ben ik enzov.° Het is wel moeilijk om zo mooi doortekende beelden te maken Grts

 5. Wat een schatjes, ik zou er ook zo ene mee willen nemen, maar ik denk dat de katten me dit niet in dank af zouden nemen

 6. Smelt. Ja, ik ben nogal van de honden. Je hebt er een echt leuke serie van gemaakt.

 7. Goede morgen Liesbeth en een fijne nieuwe week gewenst.
  Wow, je hebt je beslist laten gaan bij deze fotoshoot, niets was je precies te veel om deze schattige puppy’s knap op je mooie foto’s te vangen!

 8. Ik ben dan wel niet zo’n hondenliefhebber (angst!) maar vind ze wel super cute…

 9. Ach voor puppy’s val je veel te snel, want ja ze zijn zo lief.
  vooral het wollige en warme raakt een mens. Hans

 10. Mooie foto’s Liesbeth! Het valt niet mee om die woelende wolbaaltjes te fotograferen. Ze zijn echt allemaal anders. Het merk ken ik zo niet, als het al een merk is, maar er is een bijpassende vader gevonden in iedere geval.

Reacties zijn gesloten.