Socks Mania Happy socks
Product,  Winkel

Nog even over die Happy Socks

Nog niet eens zo lang geleden blogde ik over mijn nieuwe wel heel vrolijk gekleurde Happy Socks. Wat misschien niet zo handig was of aardig, is dat ik er pas over publiceerde op het moment dat die sokken niet meer te koop waren in de desbetreffende winkel. Deed ik helemaal expres maar ook weer niet. Ik schrijf namelijk pas over een product wanneer daadwerkelijk blijkt dat het goed is. Dus sokken worden eerst gedragen en gewassen en pas dan wanneer ik ze weer aantrek en de kleur, maat en algehele indruk goed zijn, pas dan vertel ik jullie over een product. Beetje zeikerig, weet ik maar ik verkoop geen onzin hier, meestal dan toch. Helaas bleef het schuldgevoeletje een beetje knagen en toen ik van de week weer een stel hippe, betaalbare sokken zag wilde ik jullie daar zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Dus nog even over die Happy Socks.

Nog even over die Happy SocksEenmaal thuis bekeek ik mijn nieuwe, op een ander paar lijkende, kekke sokkies en zag tot mijn vreugde en verbazing op de verpakking staan dat dit ook Happy Socks zijn. Oftewel Socks Mania is een lijn van Happy Socks maar wel een heel stuk betaalbaarder. Eigenlijk net zo betaalbaar als laatst en op dit moment verkrijgbaar bij Action! Je weet wel die winkel vol met goedkope troep uit China die toch wel heel erg goed bezocht wordt door heel wat Nederlanders. Daar in een vak niet ver van het sokkenschap vond ik deze paren. Heb stiekem zelfs een paar dubbel gekocht en op moment van schrijven zijn die weer prima door de keuring gekomen en jubelen mijn teentjes van blijdschap. Uiteraard geef ik even mee dat dit weer de iets minder blije herenvarianten zijn (ik leef tenslotte op grote voet) de dames sokken liggen in een ander vak en zijn nog veel vrolijker gekleurd.

Dus voor iedereen die de vorige sokkenronde miste, op naar Action voor nu wel heel goed betaalbare Socks Mania Happy Socks.

17 reacties