Nog even over die Happy Socks

Socks Mania Happy socks

Nog even over die Happy Socks

Nog niet eens zo lang geleden blogde ik over mijn nieuwe wel heel vrolijk gekleurde Happy Socks. Wat misschien niet zo handig was of aardig, is dat ik er pas over publiceerde op het moment dat die sokken niet meer te koop waren in de desbetreffende winkel. Deed ik helemaal expres maar ook weer niet. Ik schrijf namelijk pas over een product wanneer daadwerkelijk blijkt dat het goed is. Dus sokken worden eerst gedragen en gewassen en pas dan wanneer ik ze weer aantrek en de kleur, maat en algehele indruk goed zijn, pas dan vertel ik jullie over een product. Beetje zeikerig, weet ik maar ik verkoop geen onzin hier, meestal dan toch. Helaas bleef het schuldgevoeletje een beetje knagen en toen ik van de week weer een stel hippe, betaalbare sokken zag wilde ik jullie daar zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Dus nog even over die Happy Socks.

Nog even over die Happy SocksEenmaal thuis bekeek ik mijn nieuwe, op een ander paar lijkende, kekke sokkies en zag tot mijn vreugde en verbazing op de verpakking staan dat dit ook Happy Socks zijn. Oftewel Socks Mania is een lijn van Happy Socks maar wel een heel stuk betaalbaarder. Eigenlijk net zo betaalbaar als laatst en op dit moment verkrijgbaar bij Action! Je weet wel die winkel vol met goedkope troep uit China die toch wel heel erg goed bezocht wordt door heel wat Nederlanders. Daar in een vak niet ver van het sokkenschap vond ik deze paren. Heb stiekem zelfs een paar dubbel gekocht en op moment van schrijven zijn die weer prima door de keuring gekomen en jubelen mijn teentjes van blijdschap. Uiteraard geef ik even mee dat dit weer de iets minder blije herenvarianten zijn (ik leef tenslotte op grote voet) de dames sokken liggen in een ander vak en zijn nog veel vrolijker gekleurd.

Dus voor iedereen die de vorige sokkenronde miste, op naar Action voor nu wel heel goed betaalbare Socks Mania Happy Socks.

17 thoughts on “Nog even over die Happy Socks

 1. Ik ga het bijna jammer vinden dat ik zelden sokken draag , maar jij hebt dus dankzij deze sokken jubeltenen;-)

 2. Ja hoor.. er is zelfs een Zeeman in onze gemeente. Vind ik ze niet bij Action, dan stap ik wel een keer Zeeman binnen. Dankjewel voor de tip.

 3. Zag je die eerste reactie zeeman heeft ze ook. Maar ik weet niet of dat ook in België is.

 4. Bij mijn volgend bezoekje aan Action meteen richting sokkenafdeling :-)
  Mijn voorraadje moet aangevuld worden.

 5. Bedankt! Zoals ik hier ook lees zijn ze in nog meer ketens te koop… Zouden die wel echt van Happy Socks zijn? Nou ja, als jij ze alweer getest hebt heb ik er sowieso wel vertrouwen in dat ze goed zijn.

 6. Wacht! Dit zijn de minder kleurrijke herensokken? Hoe gekleurd moeten de damessokken er dan wel niet op staan?! En is het dan niet zonde ze in schoenen te verstoppen?

 7. Leuk onderwerp. Ik draag al jaren happy socks. Eerst van de Bijenkorf en toen v en d. Zelfs bij ons in Wijk bij Duurstede nu te koop. Maar duur wil niet zeggen, goed. Het kan natuurlijk aan mijn hielen liggen maar binnen de kortste tijd zit er op die plek een gat in de sok. Ik vreet die sokken. Nu koop ik ze bij AliExpress, 5 paar voor 4,95. Oei. Lekkere uitbundige sokken. Ik die altijd voor de lokale winkelier ga koop nu Chinese sokken via internet. Happy socks zijn hun prijs gewoon niet waard. Jammer dat ik geen foto mee kan sturen.
  Warme groet en een glimlach,

 8. Ik kocht van het weekend happy socks bij ter stal 3 halen 2 betalen,ook leuke actie. En bij de Zeeman lagen ze ook al :-)

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top