Housewarming of zoiets

Housewarming of zoiets

Housewarming of zoiets

Met de verhuizing inmiddels alweer een maand achter de rug, de sleutels allang ingeleverd en de dozen op een enkeling na allemaal uitgepakt wordt het wel eens tijd voor een housewarming of zoiets. Tussen de puinhopen uit zijn zowaar de contouren van een werk en slaapkamer ontstaan en omdat ik jullie niet langer in spanning wil houden nodig ik jullie allemaal uit om mijn nieuwe stek te komen bekijken.

Doezel mag op bed

Ho ho niet allemaal tegelijk het is klein. Rondkijken mag aanraken niet en op mijn bed zitten al helemaal niet. Ja de kat mag dat wel. En blijf uit mijn onderbroekenlade, tss buitenspelen jij…Onbeschoft volk die bloggers zeg tsss…
Ben ik weer. Dat lege bureau is natuurlijk een utopie hè laten we eerlijk zijn zelfs de plank erboven staat voller dan dat. Het is maar dat jullie een idee krijgen hoe ik het het liefste wil. Dat hier geen vloerbedekking in ligt dat was ook mijn idee en Frans keurde het goed. Voorheen lag dat er wel in en waren de muren niet zo mooi wit. O en daar waar die grote kast staat, daar was nog een ouderwetse wasbak. Fantastisch ding, ligt nu op de stort.

Housewarming of zoiets

Nee die ladekast is niet gegroeid, dat is een nieuwe. Die oude was door de tv toch wat meer beschadigd dan ik dacht en dus heb ik de hogere met een lade meer aangeschaft. Nu liggen alle spullen netjes verdeeld over bakken scheelt een hoop gezoek -meestal-. De oude kast is naar Frans gegaan en staat op zolder. Net als de kleine kastjes die boven mijn bed hingen. Ook de platenkast staat daar nu en de 2 Billy kasten die rond mijn tv stonden, allemaal naar boven verhuisd. Wat er voor goed weg is? De bank, de poef en de rolbakken van onder mijn bed die laatste zijn niet stuiterbestendig.

Housewarming of zoiets

Die roze gordijnen, das tijdelijk die gaan onherroepelijk de deur uit. De lichtgrijze vervanging inclusief vitrage, zijn al in huis. Ook is er in principe een kleine flatscreen aanwezig, maar ik twijfel nog of ik die überhaupt op ga hangen. De gordijnen, vloer, open kastje, bureaustoel en ladekast dus zijn nieuw. Het bureau ook als in tweedehands, net zoals de kledingkast en de boekenplank. Ik heb heel wat spullen weggedaan en een deel ligt nog op zolder.

Housewarming of zoiets

Heeft iedereen het gezien? Hoogste tijd om weg te wezen dan!

25 thoughts on “Housewarming of zoiets

 1. De stippen vind ik leuk, de rugpijn is vervelend. Hoop dat je snel er van af bent.

 2. Heel gezellig ! Die Frans da’s een wijze man peins ‘k. Past perfect bij U Die deur is super en ………….ze kan open Groetjes en veel geluk daar.

 3. Je hebt het al mooi naar eigen smaak aangekleed.
  Heel veel geluk in je nieuwe huis gewenst!

 4. Bedankt voor de gastvrijheid. Leuk om te zien waar je woont en werkt.

 5. Klopt ik heb met Frans afgesproken dat ik het huis niet helemaal laat zien.

 6. Slim gedaan. Een inkijk die niet alles laat zien, maar wel duidelijk je eigen stempel en je fans tevreden.

 7. Is de verhuizing gelukkig achter de rug, denkt poes ook wel.
  Ziet er reuze gezellig uit, een housewarming is natuurlijk altijd gezellig. Hans

  ot, Vrolijke Paasdagen gewenst. Hans

 8. Ja hó nou even, ik heb m’n koffie nog niet op en ik vind het veel te gezellig om zo gehaast naar buiten te hollen;-)

 9. ziet er prima uit hoor
  je kan aan de blik van Doezel zien , de gedachte wat moet al dat gegluur :)
  fijne paas dagen wens ik jullie

 10. Leuk dat we even mochten binnenpiepen! Als je verhuist moet je meestal concessies doen, maar Frans natuurlijk ook!
  Ziet er leuk uit hoor, dat rood doe je er nog niet uit, leuk!

 11. Leuk binnen gluren. Ziet er gezellig uit en wordt vast nog gezelliger.

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top