Fotoserie: Mia's dolle sneeuwbui
Fotoserie,  Katten

Fotoserie: Mia’s dolle sneeuwbui

Voorzichtig droeg ik haar naar buiten, liet de sneeuw zien, maar toen ze haar willetje doordreef was ze zo weer binnen. Geen zin, was haar duidelijke antwoord. Stiekem had ik het al opgegeven, tot ik haar een uur nadien bij de achterdeur hoorde piepen en me realiseerde. ‘Maria wil naar buiten, daar is je kans’. Mezelf nog geen tijd gunnend m’n veters te strikken liep ik met mijn camera in de armen naar buiten en herkende Mia’s dolle bui. ‘Jaaaaa Mia!’, zei ik en gooide kleine balletjes sneeuw naar haar. Haar rondrennen was aanstekelijk en even vergat ik te fotograferen. En dat was precies het moment dat ze me met die gekke blik aankeek, en die ook zo weer voorbij was. Fotoserie: Mia’s dolle sneeuwbui.

 

20 reacties