Fotoserie: Geef mij maar sneeuw

Fotoserie: Geef mij maar sneeuw

Fotoserie: Geef mij maar sneeuw

Op mijn scherm weerspiegelt de ruit gevuld met regen, het is grijs en grauw en zelfs als ik goed kijk zie ik nergens sneeuw meer. De winter zoals we die in Nederland maar al te goed kennen is weer terug. Vochtig, koud, guur en terwijl ik dit type steekt de wind op. Heerlijk weer om binnen te blijven maar een paar dagen geleden dacht ik daar echt niet aan. Hoe koud ook, ik zou naar buiten wetende dat sneeuw maar even mooi blijft en ook zo weer weg is. We stapten in de auto die heerlijk warm werd, reden op ons gemak naar een prachtig stukje Nederland en terwijl de pont ons over voer, genoot ik van de glooiing en de o zo bijzondere omgeving van Cuijk, Groesbeek en Nijmegen. En terwijl Frans een uit de kluiten gegroeide koe een appel gaf, verzuchtte ik: Geef mij maar sneeuw.

 

35 thoughts on “Fotoserie: Geef mij maar sneeuw

 1. Wat een beest, die koe! Poe. Sneeuw is mooi, maar ik vind er niks aan als ik naar buiten moet. Watje, ik weet het.

 2. De winter levert absoluut mooie plaatjes op, maar ik ben zo iemand die met heel veel pijn en moeite dan naar buiten gaat want dit zijn voor mij wel van die dagen om gewoon de hele dag thuis te blijven hangen.

 3. Heb de hele dag zitten wachten op sneeuw, meer dan regen kreeg ik niet :-(

 4. Die schapen. Wat ogen ze mak…
  Had ik al eens gezegd dat ik dol op schapen en koeien ben?

 5. Prachtige foto’s.
  Helaas geen sneeuw vandaag, wat wel beloofd was! Ik liep in het duin, te wachten op sneeuw maar nee, alleen natte sneeuw.

 6. Fijne winterse taferelen. Liep de Hereford in een safaripark ? :) Ik vindt sneeuw absoluut fotogeniek maar na het schieten van de plaatjes mag die gladde troep van mij wel ter plekke wegsmelten

 7. Mooie foto’s! Wat een rust stralen ze uit!
  Geniet ook vandaag van de sneeuw!

 8. Oh nee…. de ellende begint weer… pffff! Ze mogen het houden hoor!
  Maar… je foto’s zijn prachtig want van achter glas, lekker warm in huis vind ik het wel mooi hoor!

 9. Hier ligt meer dan 10 centimeter momenteel. Als je snel bent alles inlaad en mee neemt kun je er thuis van genieten want ik hoef het niet zo nodig te hebben.

 10. Toch mooie plaatjes altijd met sneeuw maar het geeft een hoop ellende in het verkeer helaas.
  Geef mij toch maar gewoon zon :)

 11. het nadeel van sneeuw is dat je meestal twee keer een rommel van hebt,
  maar tussen door kun je wel mooi foto’s maken, dat bewijst deze prachtige winter serie.

 12. Mooie winterse foto’s.Zet je fototoestel maar klaar want er komt weer een sneeuwwolk naar ons toe

 13. Ben het goed met je eens. De sneeuwschuivers staan alweer klaar voor morgen maar eerst een paar mooie plaatjes schieten. Geef mij maar sneeuw.

 14. Ook ik hou van sneeuw. Morgen worden we, naar het schijnt, op onze wenken bediend.

 15. mooie opnamen , en die van Frans met de koe is een topper
  nu er komt weer wat sneeuw aan zo ” men ” zegt , al zal het geen pak zijn

 16. Ja.. ’t is mooi (op jouw foto’s zéker!), maar ik durf er niet meer in te rijden en dat geeft toch wel wat van beperking als het zo wit ligt hè.

 17. Maar je ziet het, Frans gewoon een onbetrouwbaar sujet , je hebt je hielen nog niet gelicht of hij papt aan met een andere meid! Wat een juweeltje die foto met Frans, en de twee foto’s die er nog na komen ook, wat een plaatjes!

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top