Fotoserie: Geef mij maar sneeuw
Fotoserie,  Gelderland

Fotoserie: Geef mij maar sneeuw

Op mijn scherm weerspiegelt de ruit gevuld met regen, het is grijs en grauw en zelfs als ik goed kijk zie ik nergens sneeuw meer. De winter zoals we die in Nederland maar al te goed kennen is weer terug. Vochtig, koud, guur en terwijl ik dit type steekt de wind op. Heerlijk weer om binnen te blijven maar een paar dagen geleden dacht ik daar echt niet aan. Hoe koud ook, ik zou naar buiten wetende dat sneeuw maar even mooi blijft en ook zo weer weg is. We stapten in de auto die heerlijk warm werd, reden op ons gemak naar een prachtig stukje Nederland en terwijl de pont ons over voer, genoot ik van de glooiing en de o zo bijzondere omgeving van Cuijk, Groesbeek en Nijmegen. En terwijl Frans een uit de kluiten gegroeide koe een appel gaf, verzuchtte ik: Geef mij maar sneeuw.

 

35 reacties