Fotoserie: Eitjes
Dieren,  Fotoserie

Fotoserie: Grote eitjes

Alweer anderhalve maand geleden reed ik langs een weilandje, doe ik vaker maar deze keer had ik trek en dan zie je dingen toch anders dan ze echt zijn. Ik zag namelijk een paar eitjes liggen en terwijl ik normaal echt wel aan kuikentjes denk, dacht ik deze keer dat ik niet genoeg koekenpannen had en dat ook mijn grootste pan te klein zou zijn. Paella-pan? Dacht ik nog, maar ja waar haal je die zo snel?

Voor weken heb ik niet meer aan die eitjes gedacht, ik bedoel degene die ik in de koelkast had staan hoef ik niet te vangen met gevaar voor eigen leven. Want laten we zeggen zoals het is, ik ben daar gewoon te wijs lui voor. Struisvogels zijn mij namelijk iets te eh struis en hoewel ze vast ook even op gang moeten komen lopen ze rustig 50 kilometer per uur. En in een sprint wel 70. Kan je zeggen als je mij ziet rennen kan je beter ook gaan rennen want dan zit er iets achter me aan. Hoewel dat rennen goed voor de lijn zou zijn was ik die struisvogels en eieren allang weer vergeten toen ik er van de week toevallig langs fietste en per direct blij was dat ik die eitjes met rust had gelaten. Fotoserie: Grote eitjes.

20 reacties