Fotoserie: Eindelijk bloeiende heide
Fotoserie,  Natuur

Fotoserie: Eindelijk bloeiende heide

Vorig jaar kwam er niets van terecht en ook de laatste maanden niet. Maar van de week zijn we eindelijk weer eens een rondje gaan wandelen. De jeuk rupsen zijn verdwenen en ook de enorme hitte en straling heeft inmiddels plaatsgemaakt voor aangenaam nazomerweer. Ik wilde graag bloeiende heide fotograferen en kreeg daar ruim de kans voor. De zon liet even op zich wachten maar ook de bewolking had wel iets. Het was heerlijk rustig alleen in de verte hoorde ik iets van stemmen. Prima zo dat is wel anders geweest. Hopeloze ouders met oervervelende kinderen had ik de laatste tijd meer gezien dan me lief was. De resten van de drukke dagen was nog te zien, lolliestokjes, papiersnoepjes en blikken bier. Ik besloot me op de natuur te richten, dat is waar ik voor kwam tenslotte. Fotoserie: Eindelijk bloeiende heide.

33 reacties