Grappigheden in ’t Wild 19: Terug van weggeweest

Grappgheden in 't Wild: Terug van weggeweest

Grappigheden in ’t Wild 19: Terug van weggeweest

Velen onder jullie hebben genoten van een heerlijke vakantie, al dan niet ver weg of inmiddels terug van weggeweest.  Zo ook met mijn serie Grappigheden in ’t Wild. Heb heus grappigheden gezien, gevonden en vastgelegd maar zette ze, geheel onbewust overigens, niet online. Alsof ik op jullie wilde wachten. Welkom terug in de gewone wereld, werk begint weer, kids gaan weer naar school dus om jullie vakantiegemoed nog even vast te houden is hier; Grappigheden in ’t Wild: Terug van weggeweest.

Grappgheden in 't Wild: Terug van weggeweestWas echt een lief knol hoor, maar ging niet aan de opzij. Lustte wel water en de verse grassprietjes van aan de overkant.

Grappgheden in 't Wild: Terug van weggeweest

Grappgheden in 't Wild: Terug van weggeweest

Smaakvolle bekers bij de Action.

Lidl België heeft best humor

Grappgheden in 't Wild: Terug van weggeweestRare boot in de Rotterdamse Rijnhaven gezien, bijna verzuipend bootje blijkt te huur te zijn aldaar.

25 thoughts on “Grappigheden in ’t Wild 19: Terug van weggeweest

 1. Leuk dat ze er weer zijn! Ik zie meestal dingen als ik twee handen aan het stuur moet houden. Jammer.

 2. Wat leuk weer………… ik ben tegenwoordig ook af en toe naar dat soort dingen aan het kijken …….maar het schiet bij mij nog niet op voor een blog hahahaha

 3. Oh, die hottugs ( zo heten ze) vind ik wel erg grappig om te zien hoor.. en je kunt ze ook in de winter tegenkomen (in de wat rustiger havens hoor, zoals de Leuvehaven, niet op die drukke rivier volgens mij), want het is dus echt een hottub in feite hehe.. toch leuk verzonnen?
  Vind ze allemaal weer goed gespot! ?

 4. Ze zijn weer leuk, vooral niet mee stoppen. Ook tijdens vakantie lees ik ze graag.

 5. Ook dit jaar geen vakantie, de gezondheid laat het niet toe.
  Als je ogen voor je omgeving hebt is er altijd wat te zien en te genieten. Hans

 6. Tja, als je net je rijbewijs hebt moet iedereen wel even stil zijn, anders raak je je concentratie kwijt. Leuke woordspeling die partner in creme;-) Maar natuurlijk zijn ze weer allemaal leuk gevonden.

 7. prachtige zijn het weer
  laatst zijn er in Rotterdam weer verdronken door een aanvaring , ik vind het te druk daar om te spelevaren

  ja het was weer mooi op de Posbank , de kudde liep wat verder weg en de herder kon ik net in beeld brengen met een enorme zoom :)

  fijne avond groet

Geen reacties meer mogelijk.

Back To Top